2777
2789
عنوان

بارداری

180 بازدید | 29 پست

سلام خانوما صبحتون بخیر

ی سوال داشتم من هفته ۲۸ بارداری هستم دیشب ی چیزی مث ترکیدن بادکنک تو شکمم صدا داد تکونای نی نیم هم کمتر شده.البته من دیروزم خیلی کار کردم و خیلی سرپا بودم 

کسی تجربه ای داشته؟همش میگم نکنه کیسه آبم پاره شده باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کیسه اب پاره بشه دنیا رو سیل میبره😅چیزی نیس استراحت کنید

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

کیسه اب ک پاره شه اب میاد بیرون

جگر گوشه ی من عزیزترز جان مادر بعد یکسال چها ماه انتظار امدی تو دل من فدای تو بشم نازنیم❤🥺 انتظار خیلی سخته خدایا دامن منتظرا سبز کن🤲👶 ۱۶ اسفند بود که فهمیدم تو دلم لونه کردی و خدا دوباره تورو بمن داده🤲😭خدای مهربانم شکرت🤲❤ اگروواقعا از ته قلبت چیزیو از خدا خاستی بدون اجابت میکنه دیر یا زود ولی اجابت میکنه چرا که خودش گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم❤🤲

عزيزم كيسه آبت پاره شده باشه متوجه ميشي چون آب ازت ميره يا حتي ترشح آب بايد داشته باشي..تكوناي ني ني رو بايد حواست باشه..يه چيز شيرين بخور آب يخ بخور به پهلوي چپ دراز بكش اگر باز ديدي تكون نميخوره برو پيش دكتر

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
قبلا هم نی نیم کنار نافم تکون میخورد حالا رفته زیر شکمم تورو خدا اگه کسی میدونه از نگرانی منو دربیا ...

منم بچه گاهی خیلی پایین ضربه میزند ماهای آخر میاد بالا ولی کار سنگین نکن 

میگن بچه شیطون باشه پایین ضربه میزنه

عزيزم كيسه آبت پاره شده باشه متوجه ميشي چون آب ازت ميره يا حتي ترشح آب بايد داشته باشي..تكوناي ني ني ...

از دیشب تکون نمی‌خورد ولی حالا یکم تکون خورد ولی مث قبل نیس خیلی کمه

مثلا در حد چقدر آب میریزه بیرون

در حد ی لیوان حداااااقل ..‌ قشنگ ب وضوح خودت متوجه میشی .. فقط اگه سوراخ بشه مثل ادراد کم کم میریزه برو برای اینکه خیالت راحت بشه صدای قلبش رو بشنو 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز