2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 29 پست
از دیشب تکون نمی‌خورد ولی حالا یکم تکون خورد ولی مث قبل نیس خیلی کمه

خسته شده دیگه نی نی ها یه تایم خواب دارن هر کدوم الان خوابه

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قبلا هم نی نیم کنار نافم تکون میخورد حالا رفته زیر شکمم تورو خدا اگه کسی میدونه از نگرانی منو دربیا ...

ان شاءالله ک چیزی نیست ولی خب مراجعه به دکترتون خیلی بهتره تا اینکه اینجا سوال کنید

خدایا چشم همه خانوما رو ب دیدن نی نی شون روشن کن🤲

بری بهتره خب ولی استرس نداشته باش کلا توبارداری ازاین اتفاقا هست میری خیالت راحت میشه یه چیزیم بخور شیرین پهلو دراز بکش دستتو بزار حرکاتشو بشمرببین چندتاست

منم دقیقا پاره شدن کیسه ابم به شکل یه صدای ترکیدن بادکنک تو دلم حس کردم و بعدش خیس خیس شدم طوری ک ب زور خودمو ب دسشویی رسوندم.اگر خیس نشدی خبری نیس

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
منم دقیقا پاره شدن کیسه ابم به شکل یه صدای ترکیدن بادکنک تو دلم حس کردم و بعدش خیس خیس شدم طوری ک ب ...

کیسه آب پاره شه بچه تا چند ساعت بعدش میمونه؟ 

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

عه منو شما تقریبا هفته هامون مثه همه

من هر لحظه استرس دارم که نکنه اینجور شد نکنه اونجور شد کاش این دوسه ماهم به خیر بگذره بسلامتی نی نی هامون بیان بغلمون

من۸شب کیسه ابم پاره شد صبح ساعت۶بچم دنیا اومد

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
در حد چقدر خیس شدی عزیزم؟من مث ترشح ازم‌میاد خیلی نیس

اصلا واضحاااا خیس شدم .از پاچه شلوارمم اب میریخت

پس من از کیسه آب نیس.احتمالا حرکتشم که کم شده از اینه که دیروز کار کردم و سرپا بودم حتما

انشالله ک مشکلی نیس عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792