2777
2789

💎سلام دوستان گرامی، روز شنبه تون بخیر. الهی امروز  از خزانه رحمت الهی و از جایی که گمانش نمی‌برید اتفاقهایی نیک که منتظرش هستید رخ بده و دلشاد و سلامت باشید💎درود بر هستی کل عزیزم
درود بر فرشتگان پاک مقرب درگاه الهی و فرشته نگهبانم
ای هستی مطلق عزیز و ای هر چه از او و دیگر مخلوقات اعم از جماد و نبات و حیوان و انسان و .. به ما رسیده و؛ و خواهد رسید و در حال رسیدن است؛ سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم؛ متاسفم محبوبم؛ لطفا منو ببخش؛ سپاسگزارم؛ دوستت دارم تا بی نهایت    خدایاشکرت

💎دعای بیستم:دعا در مکارم اخلاق و اعمال پسندیده💎

💚به نام خداوند بخشنده بخشایشگر💚

نيايش آن حضرت در طلب خوى‌هاى نيك

(1) خدايا، بر محمد و خاندانش درود فرست و ايمان مرا به كمال مطلوب رسان، و يقين مرا برترين يقين گردان، و سرانجام نيت مرا سرانجام بهترين نيت‌ها قرار ده و سرانجام كار مرا سرانجام نيكوترين كارها.

(2) خدايا، به لطف خود نيت مرا برترى بخش و آن را خالص گردان، و به آنچه نزد توست، يقين مرا استوارى ده، و به قدرت خود، كارهاى تباه مرا به سامان كن.

در پایان به نیت سلامتی و حاجتروایی شما دوستان گرانقدر، سوره ملک میخونم🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

(3) خدايا، بر محمد و خاندانش درود فرست و بى‌نيازم كن از هر كار كه پرداختن به آن مرا از تو باز مى‌دارد مرا به كار وادار كه فردا از آن خواهى پرسيد، و چنان كن كه روزهاى عمرم در انجام دادن كارى سپرى شود كه مرا براى آن آفريده‌اى. بى‌نيازم گردان و روزى‌ام را فراوان ساز. مرا با نگريستن به دارايى مردم، به فتنه مينداز. عزيزم گردان و به خودپسندى دچارم مكن. مرا به بندگى و خاكسارى درگاهت توفيق ده و چنان مكن كه عبادت خويش را بزرگ پندارم و آن را تباه كنم. دست مرا وسيله‌اى كن كه با آن به مردم نيكى رسد، و مخواه كه با كدورت منت نهادن آميخته گردد. مرا از كردار شايسته بهره‌مندى ده و از خود نازيدن بركنار دار.

(4) خدايا، بر محمد و خاندانش درود فرست و چندان كه مرا در چشم مردم بزرگ مى‌دارى، به همان اندازه پيش خودم خوار گردان، و چندان كه مرا عزت آشكار مى‌بخشى، به همان مقدار پيش خودم ذلت نفس عنايت كن.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم صبح بخیر❤❤ ان شاءالله روز خوبی داشته باشی پر از اتفاقا و خبرای خوب و شادی بخش❤❤🥰🥰

مثل هر صبح منتظر تاپیکت بودم😍😍

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 

(5) خدايا، بر محمد و خاندانش درود فرست و مرا از روشى پسنديده برخوردار نما كه هرگز از آن كناره نجويم، و به راهى راست رهنمون گردان كه از آن روى نگردانم، و مرا نيتى درست ارزانى كن كه در آن شك نكنم، و تا آن زمان زنده‌ام بدار كه به طاعت تو مشغولم، و چون روزگارم چراگاه شيطان شود، جانم را بگير، پيش از آن كه بيزارى تو بر من بتازد و خشمت مرا به خاك اندازد.

(6) خدايا، هر خوى ناپسند مرا پسنديده، و هر عيب مرا كه موجب سرزنش من است نيكو گردان، و هر فضيلت كامل‌نگشته‌ى مرا به كمال رسان.

(7) خدايا، بر محمد و خاندانش درود فرست و كينه‌ى دشمنان مرا به مهر مبدل كن، و رشك ستمكاران را به محبت، و بدگمانى بندگان شايسته را در حق من به اطمينان، و دشمنى نزديكان را به دوستى، و پيوند گسستن خويشان را به پيوستن و روى برتافتن نزديكان را به ياريگرى، و دوستى دوستان دروغين را به عشق خالصانه، و ناسازگارى رفيقان را به معاشرت نيك، و تلخى ترس از ستمگران را به شيرينى ايمن ماندن از ستم ايشان.

سلام عزیزم صبح بخیر❤❤ ان شاءالله روز خوبی داشته باشی پر از اتفاقا و خبرای خوب و شادی بخش❤❤🥰🥰 مثل ...

۲۲ سالته خوب سحر خیز🤩🤩🤩آفرین

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

درود بر پيامبر (صلى الله عليه و آله) و خاندان او

طلب درود و رحمت، از وجود مقدّس حضرت حق، براى رسول با كرامت اسلام و اهل بيت بزرگوارش از پسنديده‌ترين برنامه‌هاى اسلامى است كه در دعاى مكارم الاخلاق به طور مكرر ديده مى‌شود.

درخواست لطف و عنايت از پيشگاه پروردگار، براى محمد و آل محمد، دعائى است كه در معارف الهيّه، از اعظم دعاها، شمرده شده، و استجابت آن از جانب حضرت ربّ العزّه قطعى و حتمى است.

صلوات بر محمد و آل محمد حقيقتى است كه اگر مردم مؤمن به نقش ارزنده‌اش در زندگى واقف شوند، تا لحظه خروج از دنيا از آن منفك و جدا نمى‌شوند، و شب و روزى بر آنان نمى‌گذرد مگر آن كه قلب و زبان را با آن معطّر نمايند.

صلوات دعائى است كه مردودى در آن راه ندارد، و درخواستى است كه حضرت حق از اجابت آن رو نمى‌گرداند، بنابراين ابتدا و وسط و آخر هر دعاى خود را به آن مزين كنيد، تا از بركت مستجاب شدن صلوات، ساير درخواست‌هاى شما مستجاب شود.

صلوات بر محمد و آل محمد، واقعيت و حقيقت و دعا و ذكرى است كه به‌ پنهانى ابديت، از طرف حضرت حق و تمام ملائكه الهى، جهت ارائه رحمت و پاكى و پاكيزگى به محمد و آل محمّد صادر مى‌شود.

﴿إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ ۚ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا﴾«1»

همانا خدا و فرشتگانش بر پيامبر درود و رحمت مى‌فرستند. اى اهل ايمان! بر او درود فرستيد و آن گونه كه شايسته است، تسليم او باشيد.

۲۲ سالته خوب سحر خیز🤩🤩🤩آفرین

صبح بخیر 

بله قبل از اذان صبح از خواب بیدار میشم

ممنون عزیزم❤❤🥰🥰

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
(5) خدايا، بر محمد و خاندانش درود فرست و مرا از روشى پسنديده برخوردار نما كه هرگز از آن كناره نجويم، ...

رشک ستمکاران را به محبت...چیزی که الان من به خاطرش بی خوابم🤕🤕🤕

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
صبح بخیر  بله قبل از اذان صبح از خواب بیدار میشم ممنون عزیزم❤❤🥰🥰

خدا حفظت کنه😍 ...کم هستند مثل شما دوست گلم🥰🥰🥰

صلوات در روايات‌
حضرت رضا (عليه السلام) فرمود:

كسى كه قدرت بر انجام كارى كه كفّاره گناهانش شود ندارد، زياد بر محمّد و آل محمد صلوات بفرستد، به حقيقت كه صلوات نابوده كننده گناهان است، چه نابود كردنى. و نيز آن حضرت فرمود: صلوات بر محمد و آل محمد، در پيشگاه خداى عزوجل برابر تسبيح و تهليل و تكبير است

از حضرت صادق (عليه السلام) از رسول خدا (صلى الله عليه و آله) روايت شده:

مَنْ نَسِىَ الصَّلاةَ عَلَىَّ اخْطَأَ طَريقَ الْجَنَّةِ.«15»

كسى كه صلوات بر من را از ياد ببرد، راه بهشت را خطا رفته است.

خدا حفظت کنه😍 ...کم هستند مثل شما دوست گلم🥰🥰🥰

قربونت برم ممنون❤❤🥰🥰 مهربونایی مثل شما هم کم هستن ❤❤

درود بر پيامبر (صلى الله عليه و آله) و خاندان او طلب درود و رحمت، از وجود مقدّس حضرت حق، براى رسو ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤

بهترين و كامل‌ترين نيّت در عبادت و طاعت اين است كه طاعت و عبادت فقط براى جلب خشنودى حق انجام گيرد و از شائبه طمع به بهشت و ترس از عذاب پاك باشد.

حضرت سجّاد (عليه السلام) مى‌فرمود: دوست ندارم خدا را براى رسيدن به بهشت و يا دورى از جهنم عبادت كنم، عرضه داشتند: پس هدف شما از عبادت چيست؟ فرمود:

لِما هُوَ اهْلُهُ بِاياديهِ عَلَىَّ وَانْعامِهِ.«1»

به خاطر اين كه او سزاوار پرستش و عبادت است، آرى، او كه نعمت‌هاى گوناگون به من داده، و مرا از عنايت و لطفش بهره‌مند ساخته است.

قربونت برم ممنون❤❤🥰🥰 مهربونایی مثل شما هم کم هستن ❤❤

الهی به حاجت دلت برسی به حق ...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن والانس من الاولین و الاخرین آمین یا رب العالمین