2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 153 پست
خب...آخه خدا فرصت میده ببینه آدم میشه یا نه . ...که معمولا اینجور آدما درست بشو، نیستند بعد به خدمتش ...

نمیدونم واقعا نیاز دارم خدا نشونم بده که منو می بینه دارم شک میکنم کفر میگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شک نکن...هرگز

همه چی رو به خودش بسپار....به وقتش خودش میدونه چکار کنه.

کاری میکنه که میگی الحق و والانصاف که خدایی و جای حق نشستی.

خودت رها شو و زندگی کن....منتظر تقاص دادن اونا نباش....به موقعش اتفاق میفته....مطمئن باش. 

انشاالله خدا به همه زنانی که خودشون پاک هستند و خیانت دیدند، صبر و آرامش بده

وواقعا اینکه خیلی راحت میتونستم خیانت کنم ولی نکردم چون تو ذاتم نبود حتی اگر با خواهر مجردم بیرون بودم کسی میومد با خواهرم حرف بزنه من نمی ایستادم و جوابم اینه

احساس میکنم پاره پاره شدم هر تیکمو  یه جا انداختن

عزیزم میگذره خیلی سخت میگذره ولی عادت میکنی من الان ی سال از طلاقم میگذره تازه الان یکم بهترم 

بزار من خودمو برات تعریف کنم به خودت امیدوار شو ببین گلم من حتی عروس س سالم نشدم من نامزد ی سال بودم فقط هیچم کم نداشتم ولی مدام حتی ت روز عقدمونم داشته خیانت میکرده و ی چیز دیگه اینکه نامزد من اعتیادم داش ک اخراش متوجه شدم من خونوادشم که نگو پدرمو در اوردن من فقط ۱۶ سالم بود شوهر م دادن اونم ب زور و الان ۱۸ سالمه و ی زن مطلقه ام خیلی سخته خیلی میفهممتت عزیزم خیانت بزرگترین درده برای ی زن من هنوزم ک هنوزه پیجشو گاهی میبینم و دیروز کادو هایی ک برا تولد  دوس دخترش گرفته بودو دیدم دلم گرف ولی خدا باید دس ب کار شه از دست من ک کاری برنمیاد 

وواقعا اینکه خیلی راحت میتونستم خیانت کنم ولی نکردم چون تو ذاتم نبود حتی اگر با خواهر مجردم بیرون بو ...

منم مث توام هیچ وقت نتونستم بهش خیانت کنم هیچ وقت با اینکه ازدواج با خاست خودم و باعشق نبود 

منم میکنم دیگ چیکار کنم بعد ی سال تونسته بودم ب ی ادم اعتماد کنم فک میکردم مث اون نیس ولی امشب فهمیدم اونم منو فقط برای سو استفاده میخاسته دلم داره میترکه 😭