ولی پیرو تاپیک قبلم رفتیم درخواست طلاق دادیم بعد مشاوره بعد خدمات قضایی از خدمات قضایی که اومدیم بیرون گیر داد میرسونمت دیدم یه دستبند دستش ازین چرم طلا دارا تو ماشین خودمو زدم به اون راه یواشکی در آورد قایم کرد معلوم بود کادو دوس دخترش ۲ شب پیش هم یه بنده خدایی به خواهرم پی ام داد فلان کافه میای اسم کافه شوهرم گفت خواهرم گفت اونجا میشناسی طرف گفت آره صاحبش یه دوس دختر فاب داشتو هر شب باهام اونجا بودن و تک پر بودن با اینکه همه اینارو فهمیده بودم ولی باز حالم بده داغونم آخه مگه من عروس ۳ ساله چیم کم بود که هر شبش با یه خیابونی بود مسافرت خارجش با اون بود واسه من نداشت دارم خفه میشم پس خدا کجاست
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
عزیزم خیلییی خوبه که بعد از ۳سال شناختیش فهمیدی ارزش اینو نداره یه عمر باهاش زندگی کنی و پدر بچه ت بشه..توکلت بخدا باشه..همه چی در آینده ایشالا واست خوب پیش بره..
ربنا و لاتحملنا ما لاطاقة لنابه...خدایا چیزی که طاقت تحملش رو ندارم برام مقدر نکن❤️ ما ز بالاییم و بالا میرویم ...