ولی پیرو تاپیک قبلم رفتیم درخواست طلاق دادیم بعد مشاوره بعد خدمات قضایی از خدمات قضایی که اومدیم بیرون گیر داد میرسونمت دیدم یه دستبند دستش ازین چرم طلا دارا تو ماشین خودمو زدم به اون راه یواشکی در آورد قایم کرد معلوم بود کادو دوس دخترش ۲ شب پیش هم یه بنده خدایی به خواهرم پی ام داد فلان کافه میای اسم کافه شوهرم گفت خواهرم گفت اونجا میشناسی طرف گفت آره صاحبش یه دوس دختر فاب داشتو هر شب باهام اونجا بودن و تک پر بودن با اینکه همه اینارو فهمیده بودم ولی باز حالم بده داغونم آخه مگه من عروس ۳ ساله چیم کم بود که هر شبش با یه خیابونی بود مسافرت خارجش با اون بود واسه من نداشت دارم خفه میشم پس خدا کجاست
انشاالله خدا به همه زنانی که خودشون پاک هستند و خیانت دیدند، صبر و آرامش بده
وواقعا اینکه خیلی راحت میتونستم خیانت کنم ولی نکردم چون تو ذاتم نبود حتی اگر با خواهر مجردم بیرون بودم کسی میومد با خواهرم حرف بزنه من نمی ایستادم و جوابم اینه
عزیزم میگذره خیلی سخت میگذره ولی عادت میکنی من الان ی سال از طلاقم میگذره تازه الان یکم بهترم
بزار من خودمو برات تعریف کنم به خودت امیدوار شو ببین گلم من حتی عروس س سالم نشدم من نامزد ی سال بودم فقط هیچم کم نداشتم ولی مدام حتی ت روز عقدمونم داشته خیانت میکرده و ی چیز دیگه اینکه نامزد من اعتیادم داش ک اخراش متوجه شدم من خونوادشم که نگو پدرمو در اوردن من فقط ۱۶ سالم بود شوهر م دادن اونم ب زور و الان ۱۸ سالمه و ی زن مطلقه ام خیلی سخته خیلی میفهممتت عزیزم خیانت بزرگترین درده برای ی زن من هنوزم ک هنوزه پیجشو گاهی میبینم و دیروز کادو هایی ک برا تولد دوس دخترش گرفته بودو دیدم دلم گرف ولی خدا باید دس ب کار شه از دست من ک کاری برنمیاد
نمیدونم واقعا نیاز دارم خدا نشونم بده که منو می بینه دارم شک میکنم کفر میگم
منم میکنم دیگ چیکار کنم بعد ی سال تونسته بودم ب ی ادم اعتماد کنم فک میکردم مث اون نیس ولی امشب فهمیدم اونم منو فقط برای سو استفاده میخاسته دلم داره میترکه 😭