2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 153 پست
کاش چشماتو باز میکردی و خوب تحقیق میکردی  به هر حال پرونده گذشتتو ببند بچسب به أینده

تو نمیدونی این از خودش چی نشون داد کل خانواده دور و نزدیک من سرش قسم میخوردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=202107625]چنان طوری مادرش رفتار کرد گفتیم آدم تر از این وجود نداره[/QUOT اینکه طبیعیه اون از ...

من تا مدتها شبها که دعا میکردم خدارو شکر میکردم برای همچین مردی و از خدا تشکر میکردم برای اینکه با اذیت های که شدم خدا اینو سر راهم گذاشت اولین چیزی که ازش دیدم خودم از اون متمعن تر بودم که من اشتباه میکنم 

پشتوانه مالیم داری مهریت چقدره ازحق وحقوقت اصلا کوتاه نیا

کلی چک مامانم بش داده که دست اونه و ۵۰ میلیون پول مادرم و ۱۲ گرم طلا خواهرم بخشیدم که اینارو بده شرمنده مادر بیوه و خواهر یتیمم نباشم طلا های خودم که فروختم دادم واسه کارش هیچ

کلی چک مامانم بش داده که دست اونه و ۵۰ میلیون پول مادرم و ۱۲ گرم طلا خواهرم بخشیدم که اینارو بده شرم ...

اگه مدرک مطمئن داری ازش نگذرهم طلبتوبگیرهم مهریتوبایه وکیل مشورت کن به این راحتی ازحقت نگذر

یه حدیث داریم ازامام صادق فرمودن هرکسی ظلمی درحق کسی کندتاعین اون ظلم رونبینه ازدنیانمیره اینجاست می ...

ممیدونی فکر میکنم اگر خدا میخواست این پای چیزی و بخوره اول انتقام زن اولیه رو می گرفت نه اینکه دوباره یکی مثل منو دوباره تو زندگیش تا خوردم کنه

یه حدیث داریم ازامام صادق فرمودن هرکسی ظلمی درحق کسی کندتاعین اون ظلم رونبینه ازدنیانمیره اینجاست می ...

یه سوال ازت دارم امیدوارم ناراحت نشی قصدم فضولی نیست 

اما آیا شما فکر میکنین همسرتون تقاس کارشو داده؟

ممیدونی فکر میکنم اگر خدا میخواست این پای چیزی و بخوره اول انتقام زن اولیه رو می گرفت نه اینکه دوبار ...

خب...آخه خدا فرصت میده ببینه آدم میشه یا نه. ...که معمولا اینجور آدما درست بشو، نیستند بعد به خدمتشون میرسه حسابی!

گفتم که....یه روزه این چیزا اتفاق نمیفته....زمان می خواد....

اون کوله بار گناهش رو سنگین تر کرده و بالاخره خدا تاوان ظلم به زن اول و همینطور شمارو ازش میگیره!