2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 153 پست
ترانه پس خدا کجاست چرا صدام و نمیشنوه

خدا همینجاست عزیزم...

همه چیز هارو دیده، شنیده ، ثبت و ضبط کرده و از نیت های درونی همه هم باخبره

ولی صبرش خیلی خیلی زیاده و ما آدما بی صبر و عجولیم

البته حق هم داریم چون بنده ضعیف هستیم و اون خدای بی همتاست.....

عزیزم....شک نکن که تاوان پس میدن ولی یک شبه که این اتفاق نمیفته!

ازاین بیشترپیگیری نکن کاراشونوچون حالت بدوبدترمیشه من تاحسابشوچک کردم حالم هرروزبدبدترمیشددیدم نه دا ...

۳ ماه رفتم چند باری اومد دنبالم برگشتم دختره ۷روز قبل برگشت من مزون زده بود تو ماشین این آقا یه برگه پیدا کردم که نشون میداد متن تراکت افتتاحیه مزون اون رو این آقا نوشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا همینجاست عزیزم... همه چیز هارو دیده، شنیده ، ثبت و ضبط کرده و از نیت های درونی همه هم باخبره و ...

هر شب صداش میکنم میدونی کاش پدر داشتم که اینقدر وقیح نمی شد ولی 

همینه ترس بالای سرش نبوده اخ اخ اینجاست کع اون مهریه های سنگین و اون حق طلاق لازمع  واسه همچی ...

من زن دومش هستم به من گفتن به خاطر دخالت یه مشت چرندیات دیگه که گفتن طلاق گرفته ۴ ماه پیش زنه پیدا کردم گفت خیانت و این آدم ککش هم نگزیده بود که زندگیش رفته

خخانوادش کاری نکردن؟

چراخانوادش پشتم بودن حالا یابه ظاهریانه نمیدونم خودش خیلی پشیمون بودخیلی رفتارشوتغییرداداونم باشوهرش اشتیش دادتاازسرش واشه الان خوب شده همجوره ولی من دیگه مثل قبل قبولش ندارم شایداگه بچه نداشتم ازش جدامیشدم خیلیم تلاشداره منوراضی کنه ولی دلم باهش صاف نمیشه

من زن دومش هستم به من گفتن به خاطر دخالت یه مشت چرندیات دیگه که گفتن طلاق گرفته ۴ ماه پیش زنه پیدا ک ...

کاش چشماتو باز میکردی و خوب تحقیق میکردی 

به هر حال پرونده گذشتتو ببند بچسب به أینده 

چراخانوادش پشتم بودن حالا یابه ظاهریانه نمیدونم خودش خیلی پشیمون بودخیلی رفتارشوتغییرداداونم باشوهرش ...

خبرات شکر کن تلاش داره از دلت دراره تلاش داره جبران کنه تلاش داره راضی باشی پشیمونه مال من چی دختر حتی تلاش نکرد ۴زار محبت کنه حتی تلاش نکرد اطمینان ایجاد کنه من برگشتم تازه رمز رو کوشیش گذاشت 

هر شب صداش میکنم میدونی کاش پدر داشتم که اینقدر وقیح نمی شد ولی 

عزیزدلم...به داشتن پدر و برادر نیست که!

خائن بی آبروتر و وقیح تر از این حرفاست!  

اینهمه زن که بهشون خیانت میشه هم پدر دارند و هم چند تا برادر.... اصلا به این چیزا نیست.

به  بی وجدانی، خدا نشناسی،هرزگی، بی آبرویی و وجود کثیف و لجن خائن هست!