2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 153 پست

عزیزم اون لیاقت تورونداشت اشتباه کردی سوارماشینش شدی بهتره هرجورشده ازتوفکرش بیای بیرون بچسب به زندگی واینده خودت انشالله یه بخت خوب نصیبت میشه توخوبی خداهواتوداره اونم بدبودخداتوروازش گرفت چون نشون دادلیاقت تورونداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوساله عقدیم ، دارم طلاق می‌گیرم برای من خاک بر سر نداشت و می‌نالید ، آرزو یه لباس درست داشتم ، ...

کثافت مال من نمیدونستم زنشو ماه عسل ببره میگفت تو توقعت زیاد انتظار ترکیه داری اما ۱ سال بعد عروسیمم با دختره رفت تفلیس داشت ها جلو من میزد به نداری کیش بردش شمال ییلاق 

کثافت مال من نمیدونستم زنشو ماه عسل ببره میگفت تو توقعت زیاد انتظار ترکیه داری اما ۱ سال بعد عروسیمم ...

ایناهمه جواب سوالاته یکم فکرکنی میفهمی اینجورادمابامنطق که پیش نمیرن که توبخوای ازشون جواب قانع کننده بشنوی فراموشش کن برای همیشه حیف زندگیت نیست

کثافت مال من نمیدونستم زنشو ماه عسل ببره میگفت تو توقعت زیاد انتظار ترکیه داری اما ۱ سال بعد عروسیمم ...

ذخیره آخرتشون بشه

بیخیال خانم گل ...

امیدوارم بعد از این مشکلات به همه ی آرزوهات برسی

الان حالت خوب نیست ولی یه روزی خودت به جواب همه سوالات میرسی ازاون جواب نخواه که حقیقت روبهت نمیگه

حقیقت دختره گفت ۲ ساله باهمن من تو ماشینش دیدم عکاس دختره تو ویلا شوهرم دیدم تو تفلیس دوتاشون تو یه مکان عکسا تو یه زمان ولی جدا جدا دیدم ولی با وقاهت میگفت نه این فلان فلان

ایناهمه جواب سوالاته یکم فکرکنی میفهمی اینجورادمابامنطق که پیش نمیرن که توبخوای ازشون جواب قانع کنند ...

نه نمیکنم چرا برا اون کردی چرا رفتی میگم مگه من تازه عروس نبودم مگه خود کثیفت منو نخواستی پس چرا با من نه

به نظرم اگه مشاورطلاقت ازشوهرت قطع امیدکرد توهم تمومش کن مگراینکه خودش بخوادجبران کنه وتموم کنه این رفتاراشووقتی میاددنبالت یعنی امیدداره برگردی ازیه جایی به بعدبایدسفت بزنی ببینی اون چکارمیکنه تورومیخوادیانه میاددنبالت باهش نروبزارتمام دیدارتون به همون دادگاه ختم بشه

لیاقتشون همون خیابونی هاست  شما ارزشت خیلی بالاتره  غصه ی چیو میخوری  نکنه ناراحتی ...

نناراحتم چون نمیتونم بفهمم چیم کم بوده به خدا زیبا بودم اندامم مثل مدلاس همیشه شیک پوشیدم سعی کردم غر نزنم دوستش باشم سعی کردم کمکش کنم