2777
2789
عنوان

الان احساس خوشبختی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 78 پست

آره خداروشکر مخصوصا وقتی پسرمو بغل میکنم خیلی احساس خوشبختی میکنم اگر کرونا نبود ولی خیلی خوشبخت تر بودم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متاسفانه به مو بنده که پسرمه نبود یه دقه نبودم

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️

نه واقعن من نمیتوم‌ شرایط مملکت و مرگ و مریضی و فقر رو ببینم حس خوشبختی کنم من از اونام که حس اجتماعی قوی دارم دلم برای مردم میسوزه دلم برای آینده مون برای فردامون میسوزه امروزمون که نابود شد 😓😓 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

مشکلات زیادی دارم ولی اینقدر بالا و پایین دیدم که فقط آرزوم سلامتی خودم و بچه هام و عزیزانمه ....... 

خدا تن سالم بده و محتاج کسی نباشی یعنی خوشبختی 

حالا حتی اگه مطلقه باشی خیانت دیده باشی مال از دست داده باشی و هزار مشکل دیگه 

اینو کسی می‌دونه که مسیرش دکتر و درمون باشه

نه واقعن من نمیتوم‌ شرایط مملکت و مرگ و مریضی و فقر رو ببینم حس خوشبختی کنم من از اونام که حس اجتماع ...

منم میرم تو خیابون از خودم متنفر میشم که نه برا خودم نه برا بقیه نمیتونم کاری بکنم فقط هرکس میبینم مشکل داره براش صلوات میفرستم که البته فک نکنم تاثیری کنه

شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎