2777
2789
عنوان

استرس و امتحان عملی رانندگی😪😔😬

5082 بازدید | 41 پست

سلام خانوما، من فردا امتحان عملی دارم، و از الان بشدت استرس دارم و برای فردا قرص پروپرانولول ۱۰ تهیه کردم، اما نسبت به مصرفش شک دارم... بنظرتون باعث خواب آلودگی در حین رانندگی نمیشه و درکل مصرفش رو توصیه میکنید یا نه؟؟؟ مرررسی، بوووس، دوستتون دارم😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باعث خوابالودگی نمیشه..ولی همه قرصها خب یکم عوارض رو دارن

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

آروم باش، اتفاق خاصی قرار نیست بیفته. 

استرس بدتره، همه چیز همونجوریه که قبلا یاد گرفتی. افسر باید ببینه که به خودت مسلطی و میتونی.

من دفعه دوم قبول شدم، دفعه اول اکثریت رو رد میکردن.

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..

تاثیرش فقط ب عنوان متلقین هست😂

همون تلقین خودمون

۱۰ خیلی کمه. من ۲۰میخوردم اونم چنتا😂

استرس تو این مورد طبیعیه ولی بخدا هیچی ارزش حرص خوردن و استرسو نداره‌ یا قبول میشی یا رد. قبول شدی خوشحالی، نشدی دفعات بعد خوشحال میشی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

من خوردم و چیزیم نشد خوبیش اینه آرومی 😁😁😁

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     
آروم باش، اتفاق خاصی قرار نیست بیفته.  استرس بدتره، همه چیز همونجوریه که قبلا یاد گرفتی. افسر ...

ممنون از توصیه ات، اره واقعا باید ریلکس باشم اما الان از شدت استرس یکم سردرد گرفتم، حالا بنظرتون مصرف کنم؟

تاثیرش فقط ب عنوان متلقین هست😂 همون تلقین خودمون ۱۰ خیلی کمه. من ۲۰میخوردم اونم چنتا😂 استرس تو ...

واقعا درست میگین، پس فکر کنم اگر بخورم عوارض خاصی نداشته باشه... ممنون😘😘😘

ممنون از توصیه ات، اره واقعا باید ریلکس باشم اما الان از شدت استرس یکم سردرد گرفتم، حالا بنظرتون مصر ...

من از این قرص ها نمیخورم حتی الامکان، اونموقع هم نخوردم ولی دوستم دوتا خورده بود برای امتحان رانندگی 🙁

سرچ کن درباره ی عوارضش بعد تصمیم بگیر.

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..