2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه یعنی وای خداکنه

واتس آپ رو اگر نصب کنی روی گوشیت رو گوشی آن پاک میشه تابلو میشی، بعد مجدد که ثبت نام کنه باز رو گوشی شما پاک میشه،اما اگر تلگرام یا اینستاگرام داره میتونی این دوتا رو رو گوشی خودت هم نصب کنی با شماره اون 

واتس آپ رو اگر نصب کنی روی گوشیت رو گوشی آن پاک میشه تابلو میشی، بعد مجدد که ثبت نام کنه باز رو گوشی ...

اینستا داره ولی زیاد باهاش چت نمیکنه بازم خوبه چجوری نصبش کنم

واتس آپ رو اگر نصب کنی روی گوشیت رو گوشی آن پاک میشه تابلو میشی، بعد مجدد که ثبت نام کنه باز رو گوشی ...

فکر نکنم پاک بشه چون قبلا یه نفرو دیدم با یه شماره خودش و همسرش دوتایی یه واتساپ داشتن 

اینستا داره ولی زیاد باهاش چت نمیکنه بازم خوبه چجوری نصبش کنم

اگر اکانت اینستاشو بلدی سیم کارتشو بنداز رو یه گوشی که فقط پیام که براش میاد ببینی، اینستا رو روی گوشیت نصب کن با اکانتش وارد شو بزن رمز رو فراموش کردی ازت شماره موبایل میخواد که برات رمز ورود ارسال کنه بعد که پیام اومد با اون رمز وارد شو