2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست

خیلی علاقه دارن با تقلید صدای دیگران صدات کنن یه بار توالت بودم دیدم یکی اومده پشت در با لحن مامانم که گاهی اسممو نصف میکنه و صدام میزنه مثل(یاسمن رو بگی یاسی اینجوری)داره صدام میزنه باراول صدام زد گفتم چیه جواب نداد بار دوم صدام کرد باز گفتم چیه مامان میخوای بیای دستشویی دیدم باز سکوته بار سوم گفتم بله چیه بازم سکوت رفتم بیرون تو اتاق دیدم مامانم داره نماز میخونه پرسیدم تو الان دم توالت صدام میزدی گفت نه!!!!همونجا برگام ریخت

نه مال ماتوراه پله اس حیاط نیس که بادباشه درهای پی وی سی هم ک دستگیرشون سفته ک بادبازکنه

عجیب بود واقعا! 

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای چقد اینایی که طلسم می نویسنو دلم میخواد خفه کنم خونه تونو عوض نکردین ببینین وضع بهتر میشه یا نه ...

چرا اتفاقا جابه جاشدیم الانم دارن اذیتاشونو مثلا نشستی میبینی یکی به شکل داداشم رفت تو یه اتاق وقتی میری میبینی کسی نیست ولی خداروشکر خیلی خیلی خیلی کمتر نسبت به اون خونه الان خونه خالم اوضاعش خرابه که دیگه خودشو بچهاش عادت کردن

خیلی علاقه دارن با تقلید صدای دیگران صدات کنن یه بار توالت بودم دیدم یکی اومده پشت در با لحن مامانم ...

حال اون موقع که دیدی مامانت نماز میخونه رو دریافتم موهای تن سیخ شد😬

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
چرا اتفاقا جابه جاشدیم الانم دارن اذیتاشونو مثلا نشستی میبینی یکی به شکل داداشم رفت تو یه اتاق وقتی ...

طفلکا دیگه براشون عادی شده

خسته نشدن این جنای بیکار اه! 😑

من یبار جن دیدم ولی نمیگم چ شکلی بود شاید بترسین 

Ask medical question and I will answer as much as I can*Posez une question médicale et je répondrai autant que je peux*Задайте медицинский вопрос, и я отвечу столько, сколько смогу*Haga una pregunta médica y responderé todo lo que pueda.
آره همش توذهنمه میگم نکنه شوهرم ازالکی اونجورگفته که نترسم

به نظر من شوهرتون بوده

راست گفتن آخه تا الان که تجربه دیگه ای هم نداشتین... 

من یبار جن دیدم ولی نمیگم چ شکلی بود شاید بترسین 

منم الان یه جن دیدم ولی اون منو ندید  رد شد رف  

اصلا شوکه شدم..ولی خب واسم عادیه اکثر اوقات به روی خودم نمیارم 

اره چون از ترس آدما انرژی میگیرن به روی خودت نیاری بهتره ضایع میشن😁

چندروز پیش خونه مادربزرگم که دقیقا چسبیده به خونم خالم بودم داشتم با دختر خالم حرف میزدم یهو رومو برگردوندم دیدم یه سایه خیلی تیره از رو دیوار رد شد قشنگ مشخص بوداااا کسیم کنار دیوار نبود غروبم بود آفتابم نبود که بگی سایه افتاده دخترخالم روبه روم بود گفت دیدیش؟؟یکی رد شد!!!!به چشم اونم اومده بود

چندروز پیش خونه مادربزرگم که دقیقا چسبیده به خونم خالم بودم داشتم با دختر خالم حرف میزدم یهو رومو بر ...

وای من شنیدم خیلی قد بلندن😬

خونه شون چند سال ساخته؟ 

خونه خاله تون؟