2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست
واقعا؟؟؟؟؟

نه بابا شوخی کردم😁😂

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای من شنیدم خیلی قد بلندن😬 خونه شون چند سال ساخته؟  خونه خاله تون؟

سالای ۸۷_۸۸ ساخته شد....آره قد خیلی بلندی دارن یکیشونو تو یه خونه متروکه با خواهرم و پسر داییم دیدم که قدش تا زیر سقف رسیده بود و فوق العاده سیاه خداروشکر قیافشو ندیدیم

سالای ۸۷_۸۸ ساخته شد....آره قد خیلی بلندی دارن یکیشونو تو یه خونه متروکه با خواهرم و پسر داییم دیدم ...

زیادم که قدیمی نیستش🤔

خونه شون دوبلکس نیست؟ یا مثلا سقف بلندی داشته باشه؟ یام که آپارتمانیه؟ 

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

یه بارهم‌تو یه تاپیک جن بودم رفتم توفکر باخودم گفتم من حریف اینامیشم دقیقا همون لحظه یکی در کسری از ثانیه تابلویی که رومیز گذاشته بودم باشدت زیادی پرت شد پایین!!!!هیچ وقت سابقه نداشت بیوفته چندماه جاش همونجا بوده..بعد فهمیدم نباید حرف مفت بزنم😄

بااجازه استارتر

لطفا ب لینک زیربرین و رای بدین

نقاشی ی دختربچس...ازنظر روحی بهم ریختس...

توزندگیش سختی زیاددیده...

الان برااین نقاشیش و این مسابقه خیلی ذوق داره

ممنون میشم لطف کنین و رای بدین

ازلطف همتون بی نهایت سپاسگذارم....

https://irantrampoline.ir/مسابقه-نقاشی-آیترام/?contest=photo-detail&photo_id=23936

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
یه بارهم‌تو یه تاپیک جن بودم رفتم توفکر باخودم گفتم من حریف اینامیشم دقیقا همون لحظه یکی در کسری از ...

واقعا یکی نیست گوش اینارو بگیره 

بالاخره حاکمی قاضی ای چیزی نباید داشته باشن؟ 

الان تکلیف این الافایی که میان آدمارو عذاب میدن چیههه؟ 

زیادم که قدیمی نیستش🤔 خونه شون دوبلکس نیست؟ یا مثلا سقف بلندی داشته باشه؟ یام که آپارتمانیه؟  

دقیقا دقیقا سقف بلندی داره یه قسمت از سقف انباریشون که اتفاقا منبع اکثر اتفاقات همونجاس خیلی بلنده قرار بوده کمد دیواری بشه که نشده خیلیم تاریکه...خودشونم میگن به خاطر همون سقف بلنده طبقه دومم هست

اکثر دعا نویس ها که میگه موکلم ال گف بل گف همش با جن در ارتباطن . جن ها وقتی کاری برات میکنن در مقاب ...

دوستمو بد جور طلسم کرده یه نفر. زنگ زدم سوالات شرعی ، گفتن باطل کردن طلسم اشکالی نداره حتی اگه با کمک اجنه باشه. الان موندیم چه کنیم. دختره حالش خیییلی بده اصلا.

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔
دقیقا دقیقا سقف بلندی داره یه قسمت از سقف انباریشون که اتفاقا منبع اکثر اتفاقات همونجاس خیلی بلنده ق ...

منم آخه شنیده بودم به خونه هایی که سقف بلند دارن خیلی علاقه کندن احتمالا مشکل از همونجا بوده🤧

کافراشون که فکرنکنم از کسی بترسن..نمیدونمم از چه قماشی ان

آخه یکی میگفت تو یک کتاب می‌خوانده که یه جن یهودی یه بچه ای رو اذیت میکرده شدید بعد زنه بعد کلی پرس و جو میرسه به یکی که جن داشته و از طریق اون خودشو به زعفرجنی میرسونه و ازش میخواد به اینا کمک کنه ایشونم یه گردنبند یا حسین میدن به بچه هه و کلا جنه دیگه نمیاد... 

اسی جون شما ماشالااطلاعاتت خیلی زیاده کتابی چیزی راجبشون خوندی؟

کلا تو اینترنت زیاد چیزی خوندم در موردشون و اینکه یکی از اقوام از آشنا های یک دعانویس هستن و از اون تجربه های دعانویسه رو میپرسم و اینا😀