هرکی هرچی شنیده که به نظرش جالب بوده بگه و اگه ترسناک بودم خوبه😁خیلی درموردشون کنجکاوم مخصوصا از وقتی که فهمیدم اونا هم مثل ما تابع دین های مختلفن مثل زعفر جنی که پادشاه مسلمان ها بود... (:
_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم؟ +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
پیشنهاد میکنم ن زیاد بهشون فکر کنید ن اینکه زوم شید روشون.اگه بدونید چقد اذیت میکنن اگه بهتون نزدیک شن..دختر داییم و همسرش که پسرخالم میشه دوتاشونو تسخیر کردن دعاشون کنید..ب هیچ عنوان شب چهارشنبه نرید حموم. نزدیک غروب تو قبرستون نباشید یا حتی رد هم نشید..موقع هر آب جوش ریختنی بسم الله رو کامل بگید.حموم هاتونو زیاد طول ندید و تو خونه زود لباس بپوشید.اینا تجربه هاییه ک تو این چن روز بر اساس اتفاقی ک برامون افتاده فهمیدم..و اینکه براش طلسم قوی گرفتن..فعلا ک دارن براش رقیه شرعی میخونن تا بلکه اذیت شه ولش کنه.باور کنید تا الان هممون قفل شدیم و فکر نمیکردیم همچین چیزایی تا این حد ب ادم نزدیک شه..پس لطفا توصیه هامو جدی بگیرید چون واقعا اگه بهتون نزدیک شن عجیب اذیت میکنن و بسختی میرن..اینی ک تو بدن دختر داییمه میگه منو احضار کردن ک ببام تو بدنش و ببرمش.تاپیک اخرم هست..التماس دعای فراوان
پیشنهاد میکنم ن زیاد بهشون فکر کنید ن اینکه زوم شید روشون.اگه بدونید چقد اذیت میکنن اگه بهتون نزدیک ...
عزیزم ان شاءالله خودش به دختر داییتون نظر کنه و خوب بشن
نفهمیدید چرا اینطور شدن؟
_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم؟ +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
بر اساس آخرین ویرایش، 255تا واحد داریم من نخوردم ، اما حس کردم که جن یه کارایی میکنه مخصوصا ...
دوستمو طلسم کردن، هزار تا خاستگار دارن ولی ازدواجش اصلا جور نمیشه، عقدش دوبار بهم خورده، و کلا حال روحیش بده. فالگیر گفته باید بدین یه سید باطل کنه. نظر شما چیه؟؟
تواینترنت تاراجب جن چیزی سرچ میکنی یه عکسای عجیب وغریبی میادآدم وحشت زده میشه تابخادازنزدزکم ببینی ک ...
ببین عزیزم جن که وای نمی ایسته ازش عکس بگیری حتی مطمئن نیستم توی لنز دوربین بیوفته این از این بعدم این عکسارو اکثرا از توی فیلمای ترسناک ور میدارن میزارن گوگل
در مورد شکل اصلی اجنه هیچ نظری ندارم جز شنیده هام که میگن سم دارن البته به گفته کسایی که دیدن حالا درست و غلطشو خدا میدونه
میگن شب چهارشنبه رفته حموم بعد اومده تو خونه بدون لباس چرخیده و شوهرشم هم دم غروب قبرستون بوده..و ای ...
طلسم از یه ور کارا خودشونم از یه ور دیگه قوز بالا قوز شده☹️
یک تجربه ی نزدیک به مرگ، نه خود مرگ. تا حایی ک میدونم کسی ک کامل بمیره و وارد برزخ بشه هیییچراه بر ...
اونایی که اون آقا تعریف میکرد چن سال بود مرده بودن وعذابشون این بود که هعی اون کاری که دنیا انجام میدادن برگردن وانجام بدن ولی نمیتونستن شبیه همون آقایی که معتاد بود...میرفته همون مکانی که مواد میکشیده....ولی نمیتونسته اینکارو انجام بده واین هعی براش تکرار میشده...
ببین عزیزم جن که وای نمی ایسته ازش عکس بگیری حتی مطمئن نیستم توی لنز دوربین بیوفته این از این بعدم ا ...
ن میتونن ب بدترین شکل دربیان و تغییر قیافه بدن...قد اصلیشون کوتاهه ولی میتونن خودشونو خیلی بلند کنن..اینی ک تو بدن دخترداییمه قد بلنده..و میگه ۵ نفریم ینی کمک اورده با خودش لعنتی
ن میتونن ب بدترین شکل دربیان و تغییر قیافه بدن...قد اصلیشون کوتاهه ولی میتونن خودشونو خیلی بلند کنن. ...
اره این جزو توانایی هاشونه ولی قیافه اولیه شون رو گفتم که هیچ نظری درموردش ندارم
به شکل هر جنبنده ای اره میتونن دربیان
جن قد کوتاه و بلند داریم اینطور که من شنیدم اکثرا قداشون بلنده!
طلسم از یه ور کارا خودشونم از یه ور دیگه قوز بالا قوز شده☹️
همون دیگه..یه جورایی عاشقش هم شده..میگه دختر و شوهرتو ول کن بیا بریم..راقی ک براش سوره نمل و نمیخونه ک از حضرت سلیمان و موسی هاست جیغ میزنه نخوووون هرچی بخوای میگم بهتون شما ک قران میخونید من بدنم آتیش میگیره..اصلا یه چی میگم یه چی میشنوی ها...یه هالیوود ترسناک شده برای خودش..بیچاره داییمو و زنداییم آب شدن
اره این جزو توانایی هاشونه ولی قیافه اولیه شون رو گفتم که هیچ نظری درموردش ندارم به شکل هر جن ...
و خیلی دروغگو ان...جای دعاها رو بگه طلسم و بلطل میکنن...نمیگه گفتنی هم دروغ میگه...میگه بهش گفته حضرت محمد و میشناسی گفته نه..گفته حضرت علی و میشناسی گفته نه...کافره