2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست

پیشنهاد میکنم ن زیاد بهشون فکر کنید ن اینکه زوم شید روشون.اگه بدونید چقد اذیت میکنن اگه بهتون نزدیک شن..دختر داییم و همسرش که پسرخالم میشه دوتاشونو تسخیر کردن دعاشون کنید..ب هیچ عنوان شب چهارشنبه نرید حموم‌. نزدیک غروب تو قبرستون نباشید یا حتی رد هم نشید..موقع هر آب جوش ریختنی بسم الله رو کامل بگید.حموم هاتونو زیاد طول ندید و تو خونه زود لباس بپوشید.اینا تجربه هاییه ک تو این چن روز بر اساس اتفاقی ک برامون افتاده فهمیدم..و اینکه براش طلسم قوی گرفتن..فعلا ک دارن براش رقیه شرعی میخونن تا بلکه اذیت شه ولش کنه.باور کنید تا الان هممون قفل شدیم و فکر نمیکردیم همچین چیزایی تا این حد ب ادم نزدیک شه..پس لطفا توصیه هامو جدی بگیرید چون واقعا اگه بهتون نزدیک شن عجیب اذیت میکنن و بسختی میرن..اینی ک تو بدن دختر داییمه میگه منو احضار کردن ک ببام تو بدنش و ببرمش.تاپیک اخرم هست..التماس دعای فراوان

التماس دعا🙏

تواینترنت تاراجب جن چیزی سرچ میکنی یه عکسای عجیب وغریبی میادآدم وحشت زده میشه تابخادازنزدیکم ببینی که دیگ هیچ یعنی واقعااون شکلین؟

خدایااااا منو به کنسرت شادمهر برسوووون🤗😍😍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تواینترنت تاراجب جن چیزی سرچ میکنی یه عکسای عجیب وغریبی میادآدم وحشت زده میشه تابخادازنزدزکم ببینی ک ...

بدتر از اون پست بالایی رو بخون من نوشتم.دختر داییم حتی میگه چه شکلی ان..نمیگم ک وحشت نکنید

التماس دعا🙏
پیشنهاد میکنم ن زیاد بهشون فکر کنید ن اینکه زوم شید روشون.اگه بدونید چقد اذیت میکنن اگه بهتون نزدیک ...

عزیزم ان شاءالله خودش به دختر داییتون نظر کنه و خوب بشن

نفهمیدید چرا اینطور شدن؟ 

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
 عزیزم ان شاءالله خودش به دختر داییتون نظر کنه و خوب بشن نفهمیدید چرا اینطور شدن؟ 

میگن شب چهارشنبه رفته حموم بعد اومده تو خونه بدون لباس چرخیده و شوهرشم هم دم غروب قبرستون بوده..و اینکه براشونم طلسم گرفته یه عوضی خدا لعنتش کنه..

التماس دعا🙏
بر اساس آخرین ویرایش، 255تا واحد داریم  من نخوردم ، اما حس کردم که جن یه کارایی می‌کنه مخصوصا ...

دوستمو طلسم کردن، هزار تا خاستگار دارن ولی ازدواجش اصلا جور نمیشه، عقدش دوبار بهم خورده، و کلا حال روحیش بده. فالگیر گفته باید بدین یه سید باطل کنه. نظر شما چیه؟؟

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔
تواینترنت تاراجب جن چیزی سرچ میکنی یه عکسای عجیب وغریبی میادآدم وحشت زده میشه تابخادازنزدزکم ببینی ک ...

ببین عزیزم جن که وای نمی ایسته ازش عکس بگیری حتی مطمئن نیستم توی لنز دوربین بیوفته این از این بعدم این عکسارو اکثرا از توی فیلمای ترسناک ور میدارن میزارن گوگل 

در مورد شکل اصلی اجنه هیچ نظری ندارم جز شنیده هام که میگن سم دارن البته به گفته کسایی که دیدن حالا درست و غلطشو خدا میدونه

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
میگن شب چهارشنبه رفته حموم بعد اومده تو خونه بدون لباس چرخیده و شوهرشم هم دم غروب قبرستون بوده..و ای ...

طلسم از یه ور کارا خودشونم از یه ور دیگه قوز بالا قوز شده☹️

یک تجربه ی نزدیک به مرگ، نه خود مرگ. تا حایی ک میدونم کسی ک کامل بمیره و وارد برزخ بشه هیییچ‌راه بر ...

اونایی که اون آقا تعریف میکرد چن سال بود مرده بودن وعذابشون این بود که هعی اون کاری که دنیا انجام میدادن برگردن وانجام بدن ولی نمیتونستن شبیه همون آقایی که معتاد بود...میرفته همون مکانی که مواد میکشیده....ولی نمیتونسته اینکارو انجام بده واین هعی براش تکرار میشده...

ببین عزیزم جن که وای نمی ایسته ازش عکس بگیری حتی مطمئن نیستم توی لنز دوربین بیوفته این از این بعدم ا ...

ن میتونن ب بدترین شکل دربیان و تغییر قیافه بدن...قد اصلیشون کوتاهه ولی میتونن خودشونو خیلی بلند کنن..اینی ک تو بدن دخترداییمه قد بلنده..و میگه ۵ نفریم ینی کمک اورده با خودش لعنتی

التماس دعا🙏
ن میتونن ب بدترین شکل دربیان و تغییر قیافه بدن...قد اصلیشون کوتاهه ولی میتونن خودشونو خیلی بلند کنن. ...

اره این جزو توانایی هاشونه ولی قیافه اولیه شون رو گفتم که هیچ نظری درموردش ندارم 

به شکل هر جنبنده ای اره میتونن دربیان

جن قد کوتاه و بلند داریم اینطور که من شنیدم اکثرا قداشون بلنده! 

طلسم از یه ور کارا خودشونم از یه ور دیگه قوز بالا قوز شده☹️

همون دیگه..یه جورایی عاشقش هم شده..میگه دختر و شوهرتو ول کن بیا بریم..راقی ک براش سوره نمل و نمیخونه ک از حضرت سلیمان و موسی هاست جیغ میزنه نخوووون هرچی بخوای میگم بهتون شما ک قران میخونید من بدنم آتیش میگیره..اصلا یه چی میگم یه چی میشنوی ها...یه هالیوود ترسناک شده برای خودش..بیچاره داییمو و زنداییم آب شدن

التماس دعا🙏

قبلاهم تویه تاپیک دیگه گفتم ولی بازم میگم...قبلاخیلی شنیده بودم وقتی بری دنبال مطالب جنی ناخوداگاه اوناروبه خودت جذب میکنی...ولی مثل همیشه فکرمیکردم این چیزامربوط به دیگرانه نه من...خلاصه یک مدت خیلی زیاددرباره ی جن مطلب میخوندم اونقدرررزیادکه توی گوگل دیگه چیزجدیدی پیدانکردم وهمشون برام تکراری بود..داخل اینستاچندتاپیج پیداکردم تجارب واقعی خودشونودرمورددیدن وارتباط باجن وارواح میگفتن..هزاران پست اونجوریم خوندم..باورکنین بعدازاون یه مدت خیلی زیادجنااذیتم میکردن...اولاش فکرمیکزدم خیالاتی شدم..امایه ماجراهایی اتفاق افتادکه هم حوصلم نمیشه تعریف کنم وهم اینکه مطمنم کسی باورهم نمیکنه اگه بگم...فقط خواستم بگم زیادپیگیرش نباشین..هرچیزی ارزش تمرکزکزدن روشونداره...اگه خوب بودخداونددستوربه دوری ماانسانهاازجنیان رونمیداد

اره این جزو توانایی هاشونه ولی قیافه اولیه شون رو گفتم که هیچ نظری درموردش ندارم  به شکل هر جن ...

و خیلی دروغگو ان...جای دعاها رو بگه طلسم و بلطل میکنن...نمیگه گفتنی هم دروغ میگه...میگه بهش گفته حضرت محمد و میشناسی گفته نه..گفته حضرت علی و میشناسی گفته نه...کافره

التماس دعا🙏