2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39097 بازدید | 641 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من میترسم تو خونه هم تنهااااام

عزیزم واقعا اگه تنهایی تاپیکو ترک کن من عذاب وجدان گرفتم آخه خودم زیاد ترسم نمیاد چه حالا تنها باشم یا نباشم ولی الان تقریبا حستو میفهم

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
وای خیلی نامردیه سراغ بچه ها میرن اینجور مسائل یا واسه اینه که میبینی بچه هه چیز تیز پرت کرده یا آب ...

اره خونه شون کلا جن داره

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...
من یبار تو خونه قدیمی های کاشان دیدم قد بلند داشت عین غول گنده بود موهاشم تو پایین پاهاش بود مشکی زش ...

آخه جنا که قیافه خاصی ندارن

عجیبه که میخوان خودشونو به این اشکال ترسناک در بیارن

واقعا چی بهشون میرسه اهههه

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
میگن نباید کنار در بخوابید محل عبور ومرورشونه😂 یکی از فامیلامون خوابیده بود میگف بهم گفته پاشو پاش ...

وایییی😂😂😂

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
یکیش الان کنارمه 

سلام مارم برسون یه بوس آبدار از فرق کلش بکن