2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست
آخه جنا که قیافه خاصی ندارن عجیبه که میخوان خودشونو به این اشکال ترسناک در بیارن واقعا چی بهشون می ...

شاید دنیای اونا خیلی سردو بی روحه بخاطر اینکه بتونن برا چن روز تو دنیای مازندگی کنن حاضرن حرف دعا نویسارو انجام بدن

اس دادم ب شوهرم نمیدونی من میترسم میرری بیرون😤😤

آها نترس بابا من انقد شنیدم اگه دربارش حرف بزنی جذبت میشن تقریبا 4 ساله تو کفشونم هیچی به هیچی همینجوری کشککی نمیان بگن دالی من اومدم😅

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم موهامو میکشیدن یا کنار گوشم نفس میکشیدن بعدش میتونستم حس کنم چنتان کجاوایسادن زن داییمم ی خ ...

واقعا اونا حاکم یا قاضی ندارن چون مسلموناش از دستور خدا که نشون ندادن خودشون به ماهاست اطاعت میکنن پس باید یکی باشه حساب این جنای سرکش و کافر رو که از خط قرمزها میگذرن رو بزاره پس دستشون

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
چه جالبن😂

حتی یهودیم دارن در این حدددد

منم پارسال رفتیم خونه خواهر شوهرم که اصفهانه من رفتم حموم چون از بیمارستان اومده بودم بخلطر کرونا گفتن برو حمام. که برگردیم بیاییم شهر خودمون. از حموم اومدم به شوهرم گفتم بریم خونه گفت نه امشب میمونیم همین جا گفتم چی شده گفت میمونیم .دیگه آخرشب خواهرشوهرم گفت من نماز میخوندم یکی در زد اون یکی خواهرشوهرم شنیده بود رفته بود دیده بود پشت در کسی نیست اینا ترسیده بودند. شب همگی خوابیدیم تو یه اتاق چهانفری تا صبح تو عذاب بودیم . یعنی خواهرشوهرم میگفت جن داریم باورم نمیشد تا اون شب آزار دادنشون رو دیدم . از سقف دیوار صدا میومد.شوهرم بسم الله میگفت خواهرشوهرم نشسته بود نگاه میکرد من زیر پتو بودم یهو یکی از رو پتو دست کشید رو صورتم انقد اذیت شدیم که تا صبح نخوابیدیم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ای وااااااای.   پسرعموم میگفدنبال کارمیگشتم بهم گفتن یجا برا نگهبانی آدم میخوان پول خوبیم میدن ...

جنا گاهی اوقات این توهمو انگار میزنن که خونه هایی که تو قلمرو انسا ن هاست مال خودشونه و میخوان بقیه رو بیرون کنن نه اجاره ای نه رهنی همینطور میان میشینن تو خونه بقیه م میندازن بیرو وون چه پررووووو

چجوری باهاشون زندگی کردی میشه توضیح بدی

رفتیم ی جایی که نباید میرفتیم و اونجا جن داشته و اوردیمشون خونه

اول دختر دایی کوچیکم شبا توی خواب حالش بد میشد و نصف شب پا میشد و گریه میکرد و به مستقیم زل میزد سرشو تکون میداد

نمیدونم چیشد خوب شد و من حالم بدشد، از خواب بیدار میشدم جیغغغ میزدم گریه میکردم بدو بدو از اتاقم میومدم بیرون و جرئت نمیکردم برم تو اتاقم، خوابای بد میدیدم، صدا های بی منبع حسای بد، اصن داشتم دیوونه میشدم

ی مدت خوب میشدم دوباره باز شروع میشد، ی چن بار دود خاکستری دیدم، ی بار یکی رو دیدم توی اینه، و با خودم گفتم محل نذار بهش، بعدش ۱۰ ثانیه اوکی شدم و یهویی شک بهم وارد شد و حالم انقددددددد بدددددشددد انقددد جیغغغ زدم، موهامو میکشیدن، کنار گوشم نفس میکشیدن و بعضی وقتا ک اصن حواسم به ی چیز دیگه بود میفهمدم پیشم هست و میخاستن الام حضور کنن،اینی که من میگم ۷ سال طول کشید الان بعد از۷ سال خوبم، ولی واقعااا از ته قلبم میخام کسی تجربش نکنه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
منم پارسال رفتیم خونه خواهر شوهرم که اصفهانه من رفتم حموم چون از بیمارستان اومده بودم بخلطر کرونا گف ...

وای چه ترسناک سراغ دعانویس یا عالم نرفتن؟ 

خونه شون اطراف شهر نیست؟ 

واقعا اونا حاکم یا قاضی ندارن چون مسلموناش از دستور خدا که نشون ندادن خودشون به ماهاست اطاعت میکنن پ ...

حالا بزارین باز ی چیز دیگه تعریف کنم پراتون بریزه.

شوهر خالم میگفت یه دوستی دارم میگه بهم تعریف کرد یه کتابی داره ک خیلی خطر ناکه این دوتا تو حوضه علمیه کارمیکنن میگه دوستم میگفت این کتابرو بردم خونه نگه داشتم اول لچه هام بعد زنم مریض شدن بعد خونه ما یه قسمتش کلا شیشه ایه یهو کل شیشه شکست انقد صداش زیاد بود کرکننده بوده جالب اینه ک همسایه ها اصلا نشنیده بودن بعد میگفت آورده بود تو حوضه گذاشته بود تو جعبه میگه بهم گفت سید اگ جونتو دوس داری موقع اذان اینجا نمون میگفت من باور نکردن موندم همونجا میگه موقع اذان ک شد داخل جعبه شروع کرد ب تکون خوردن و صدا دادن میگه 2تا پا داشتم دوتا دیگه قرض کردمو الفرار

واقعا اونا حاکم یا قاضی ندارن چون مسلموناش از دستور خدا که نشون ندادن خودشون به ماهاست اطاعت میکنن پ ...

من گفتم پایین تر چیشدم دوس داشتی بخون، ولی اره راست میگی واقعا کاش دنیاهامون بیشتر جدا بود

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸