2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39097 بازدید | 641 پست
این جناب زعفر فوت ک کردن. فقهای ما تو نجف براشون مجلس ختم گرفتن‌ کجای کاری 

اره میدونم اینم شایعه شده که آیت الله بروجردی مراسم ختم گرفتن براشون حالا درست و غلطش مشخص نیست ولی انگار خیلی خوب بوده ایشون... (:

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لایکم کنید

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
من خودم موهامو میکشیدن یا کنار گوشم نفس میکشیدن بعدش میتونستم حس کنم چنتان کجاوایسادن زن داییمم ی خ ...

ای وااااااای.  

پسرعموم میگفدنبال کارمیگشتم بهم گفتن یجا برا نگهبانی آدم میخوان پول خوبیم میدن پرسیدم براچی پولش زیاده گفتن هرکی رفته نتونسته بیشتراز یه شب اونجا بمونه میگف خلاصه من یکی از رفیقامو برداشتم رفتیم اونجا میگه ساعتتی اول هیچی نبود یکم ک گذشت ی صداهایی اومد بعد انگار  از درو دیوار اتاق چیزی بالا میرفت انگار سنگ پرت میکردن

چه قبرستون پر حاشیه ای مام یکی از اقوام میگفت شبونه رفتن چشمه آب گرم با خواهرش و یه موجود که طبق تش ...

آره همشون سم دارن😢

آره دقیقا خیلی حاشیه داره بز دیدن توش که آدم شده

دختر خالم بچه بود مرد (حدودا پنج سال)خالم حالش خیلی بد بود شبا یواشکی میرفت قبرستون میگف یکی با چشای عمودی یه گور ترسناکی بهم زل زده دیگه بعد اون نرفت نصف شبا

عجب 

عکسه رو گفتم

من کلا نام کاربری افرادو نگا نمیکنم الان دیدم سو تفاهم نشه! 

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

اکثر دعا نویس ها که میگه موکلم ال گف بل گف همش با جن در ارتباطن . جن ها وقتی کاری برات میکنن در مقابل ازت چیزی میخوان که نمیدونی چی. ازت یا انرژیتو میخوان یا ارادتو میخوان که اکثرا باعث میشن سکته قلبی مغزی کنه نفری که ازش استفاده میکنه .وقتی دعا نویس اینکارارو میکنه هم خودشو بدبخت میکنه هم به اونیکه دعا براش مینویسه . گذشته ادم رو میتونن بگن اونم کم و بیش ولی اینده رو نه .در کل دعای مثبت نوشتن هم به ضرر خود ادمه هیج دعای مثبتی وجود نداره به اسم دعای محبت و ..‌‌حتی دعای محبت ایناهم دعای منفی هست و دوتا جن رو میفرستن که هم خود طرف و هم طرف مقابل روش کار کنه تاثیرشم چن روزه ولی جن ها از خونه طرف نمیرن ولی خیلیا نمیدونن و باز میرن سراغ دعا نویس ها ‌ ‌ .

آره همشون سم دارن😢 آره دقیقا خیلی حاشیه داره بز دیدن توش که آدم شده دختر خالم بچه بود مرد (حدو ...

طفلک خالت دلم سوخت غم از دست دادن بچه وایییی خیلی سخته

ولی واقعا چه قدر دلتنگ بودن که جرئت شب رفتن به قبرستونو داشتن

ای وااااااای.   پسرعموم میگفدنبال کارمیگشتم بهم گفتن یجا برا نگهبانی آدم میخوان پول خوبیم میدن ...

اره خیلی بده، تو فرض کن من باشون زندگی کردم بخدااا داشتم دیونه میشدم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
خواهرشوهرم میگفت پسرش کوچیک یهو موقع خواب بلند میشد میرفت و حرف میزد  دوتا دستاشم جلو میگرفت و ...

وای خیلی نامردیه سراغ بچه ها میرن

اینجور مسائل یا واسه اینه که میبینی بچه هه چیز تیز پرت کرده یا آب داغ و بی هوا یه جا ریخته یام مشکل از خونه عمدتا