2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست
راجع به فرشته ها صحبت کنیین... کی تا به حالا دیدتشون

من از مامانم شنیدم که مادر یکی از دوستاش تو بیمارستان بستری بوده و حال خوبی نداشته.

یک هفته قبل از مرگش حضرت عزرائیل رو دم در اتاق توی بیمارستان دیده بود.

می گفت چهره ی ترسناکی داشت و یه لباس تیره پوشیده بود.بهش گفت بود که امروز باید جونت رو می گرفتم ولی یک هفته بهت مهلت داده شده که کارهات رو انجام بدی.مثل حلالیت گرفتن و وصیت کردن.

دقیقا بعد از یک هفته هم فوت کرد.

نی نی سایت دیگه جای موندن نیست..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من خودم بچه که بودم تو یه اتاق با اعضای خانواده می خوابیدم.تخت منم جوری بود که مستقیم به سالن دید داشت.در اتاق رو باز می ذاشتیم.چراغ آشپزخونه هم روشن می موند که سالن تاریک نباشه.

یه بار نصف شبی از خواب بیدار شدم.ساعت تقریبا دو یا سه ی شب بود.

دیدم بابام وسط سالن واسه من با خنده شکلک درآورده.همون جوری هم ثابت وایستاده و تکون نمی خوره.

من شک کردم که بابام باشه.واسه همین اول به جای خواب بابام نگاه کردم تا خیالم راحت بشه بابامه.

بعد دیدم بابام سرجاش خوابیده.😂

برگشتم دیدم اونم همون جا به همون حالت قبل وایستاده. 🤣

چشمامو بستم با گریه مامانمو صدا کردم.

مامان و بابام بیدار شدن اومدن بالای سرم ولی من نمی خواستم چشمام رو باز کنم.باز که کردم دیدم نیست.

دیگه بعد از اون تا حالا ندیدم.

ولی فکر کنم قصد شوخی داشته تا این که بخواد بترسونه.

چون دقیقا شکل بابام بود.😁

تا جایی که فهمیدم موجودات شوخی هستن.

نی نی سایت دیگه جای موندن نیست..
من خودم بچه که بودم تو یه اتاق با اعضای خانواده می خوابیدم.تخت منم جوری بود که مستقیم به سالن دید دا ...

واییی اره ب شکل هرکسی ک بخوان میتونن در بیان فکر کنم😥

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اکثر دعا نویس ها که میگه موکلم ال گف بل گف همش با جن در ارتباطن . جن ها وقتی کاری برات میکنن در مقاب ...

اره قبول دارم اگ نگاه کنی اکثر دعانویسا خودشون زندگی خوبی ندارن همیشه توفقرن چون از روش درستی دعانویسی نمیکنن و مثلا همسایه ما بخاطر بستن دهن پسراش برنگشتن عروسش رفتن همسایه برای هرچیزی میره پیش دعانویسا واسه بعضیاشم واقعا جواب میگیره ولی هیچوقت توزندگیش ارامش نداره قندعصبی بالاسرطان تخمدان پسرش معتاد..انگار اینجور آدما باتقدیرخدامیجنگن و اعتمادی درکارنیست

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
ازجن نترس. بخون چیز یادبگیر ضرر نمیکنید. 🌝🌞🌝🌞🌝🌞🌝 در یکی از کشورهای اسلامی دختری با جو ...

چه مطالب جالبی

من تا الان نمیدونستم قبل ورود به حمام باید بسم الله بگم👌

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
دوست مامانم جنا اذیتش میکردن، یه شب منو مامانم رفتیم پیشش ک تنها نباشه، کلی اذیت میرکردن مو می‌کشیدن ...

من 4 ساله موردشون کنجکاوم فک کنم منو نمیبینن😐

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
نه گلم درست نیست همشون یا کافرن یا شیعه

آها ولی تو خیلی از داستانا یا حتی کتاب شنیدم که میگن یهودی هم هست...! یهودیا جز گروه کافرا نمی باشن؟ 😅

پدربزرگ من با گروه جن های مسلمون دوست بود حتی دعوتش کردن خونشون. خودش را اصلا ندیدیم ولی نشونه هاش ر ...

عه مثلا چه نشونه هایی؟ 

پدر بزرگت روحانی بودن؟ 

من شوهرم خیلی اونورتر خواب بود.یکی کمرمو میمالید برگشتم دیدم شوهرم اونورتر خوابه 

نمیدونم جنا چه علاقه ای به این دارن که یا بدل شوهر بشن و یا خودشونو جاش بزنن😬

یک تجربه ی نزدیک به مرگ، نه خود مرگ. تا حایی ک میدونم کسی ک کامل بمیره و وارد برزخ بشه هیییچ‌راه بر ...

خوب همه وارد برزخ میشن دیگه نه؟ 

قضیه این هایی که مردن ولی روحشون همچنان در زمین مونده چیه میگن تو برنامه تلویزیونی گفتن🤔

قدیما عموم جنی شد .. شب از یه منطقه متروکه و کوه و چشمه رد شده دیگه تا یکی دوروز نبودش بابام اینا هم ...

وای معلوم نیست با بنده خدا چیکار کردن! چند سالش بوده اون موقع؟