2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست

دوست مامانم جنا اذیتش میکردن، یه شب منو مامانم رفتیم پیشش ک تنها نباشه، کلی اذیت میرکردن مو می‌کشیدن یهو تلفن زنگ میخورد خش خش های وحشتناک میکرد

دلیل این ک جن اذیتش میکرد این بود ک تو جوونی یبار به پسرعموش ک تو کار جن گیری بوده، گفته بود خیلی درباره شون کنجکاوم😐

کلن اجنه شدیدا جذب کسی میشن ک درباره شون کنجکاوه

!WTF : Wow That's Fantastic

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آره همشون سم دارن😢 آره دقیقا خیلی حاشیه داره بز دیدن توش که آدم شده دختر خالم بچه بود مرد (حدو ...

از تو گور میومده بیرون بهش نگاه میکرده🥺🙀

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
اون دنیا هم رفته بودن بعضیاشون؟ من دیدم چند قسمت ولی اکثرا قبل از رفتن به برزخ تجربه هاشون رو در همی ...

یک تجربه ی نزدیک به مرگ، نه خود مرگ.

تا حایی ک میدونم کسی ک کامل بمیره و وارد برزخ بشه هیییچ‌راه برگشتی براش وجود نداره ، ایناهم مثل ی کما بوده

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ازجن نترس. بخون چیز یادبگیر ضرر نمیکنید. 🌝🌞🌝🌞🌝🌞🌝 در یکی از کشورهای اسلامی دختری با جو ...

عزیزم عالی بود کپی‌میکنم‌با اجازت❤❤

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم عالی بود کپی‌میکنم‌با اجازت❤❤

خدا خیرت بده😍

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
فدات بشم ان شاءالله خیر دو چندان نصیب خودت ک واقعا همچین متن قشنگی گذاشتی عشقم😁😍❤

🤍😘

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

قدیما عموم جنی شد .. شب از یه منطقه متروکه و کوه و چشمه رد شده دیگه تا یکی دوروز نبودش بابام اینا هم پیداش نمیکردن بعد خودش برگشت خونه  ولی خیلی تغییر کرده بود حرف زدنش اخلاقش و ...

مامان دوتا گل دختر زیبا♥️

دیگه به زبون محلی خودمون حرف نمیزد فقط فارسی و شمرده شمرده حرف میزد..از هیچکس از خانواده هم خوشش نمیومد هرکی آب غذایی براش میبرد پرتشون میکرد میگفت فقط ان زن برایم آب بیاورد منظورش مادرش بوده  یکی ک داشت میومد خونشون اون میدونست و قدماشو میشمرد میگفت فلانی الان داره میاد یه قدم دو قدم وو  خلاصه همه رفتار اخلاقش عوض شده بود اخر ایقد بردنش اینور اونور براش دعا خوندن تا درست شد 

مامان دوتا گل دختر زیبا♥️