2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها اون‌که گفتید ریس جنها بوده کی بود؟

زعفر جنی پادشاه مسلمان ها البته حدود 90 سالی میشه فوت کرده

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6992815/بیاین-از-سوتی-های-داغووووونی-که-جلو-شوهرتون-دادید-بگید

شوخی هاتون درباره اسم کاربریم خیلی خزه، استاد شما اینجا چیکار میکنید؟ هه هه بی نمک 😐🤦♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊 یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک...

از کجا میگی برنامه زندگی پس از زندگی ندیدی مگه کلی واسه خودشون گشته بودن اینور اونور

اره ولی اونا بعد به جسمشون برگشتن و وقت مرگشون نبوده که یه جور امتحان الهی بوده واسشون اما وقتی واقعا جسمی بمیره روحش میره به برزخ تا قیامت

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
این اولین پیامی بود مو به تن سیخ کرد  خب منم خیلی شنیدم نمیدونم دعانویس واقعی که عوارض جانبی ن ...

توجه توجه با ماتماس بگیرین👈01223456789 دعانویس واقعی بدون عوارض جانبی تخفیف فقط تا آخراین ماه😁😁😁

من واقعا دارم میترسم نفسم داره بندمیاد مخصوصا اینکه یه بار به گربه سیاه زول زدم گفتم هااا ها چیه بگو ...

فقط حرفت به گربه هه... انگار گربه هه میخواسته جواب بده بگه اره دردم اینه😂😂😂😂

من رفتم خوندم گفته از زمان امام علی بوده بعد ۹۰ سال پیش مرده انصاف نیست ما ۷۰ سال عمر کنیم اونا هز ...

آخه اونا از آتش بی دود هستن کلا فلسفه شون با متفاوته

اره ولی اونا بعد به جسمشون برگشتن و وقت مرگشون نبوده که یه جور امتحان الهی بوده واسشون اما وقتی واقع ...

یکی تو مشهدت مرده بود بعد زنده شده بود میگفت وقتی مردم بعضی روح هارو دیدم ک سرگردان بودن یکی معتاد بود وابستگی ب مواد داشت یکی وابستگی ب مالش داشت

این اولین پیامی بود مو به تن سیخ کرد  خب منم خیلی شنیدم نمیدونم دعانویس واقعی که عوارض جانبی ن ...

اصلا خواهرشوهرم الان هم وضعیت خوبی نداره چندتا سکه داشت همش گم میشدن رفت سرکتاب گفته بود جن ها ازت برداشتن دارن سربه سرت میزارن دعا داد بهش خوب نشد اما سکه ها رو زیر قالی پیدا کرد. خواهر شوهرم خیلی اخلاقش بد شده با هممون قهره 

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من رفتم خوندم گفته از زمان امام علی بوده بعد ۹۰ سال پیش مرده انصاف نیست ما ۷۰ سال عمر کنیم اونا هز ...

در ضمن فک نکنم مثل ما بدبختا بخوان جوش پول و کار و کنکور و کرونا و... رو بخورن و همین باعث 100000 هیچ از ما جلوتر باشن😬😑