2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست
اره ولی اونا بعد به جسمشون برگشتن و وقت مرگشون نبوده که یه جور امتحان الهی بوده واسشون اما وقتی واقع ...

نه یکیشون تعریف میکرد بعضی از روحها مثلا معتادین میرن همونجایی که مواد میکشیدن وهعی میخان اونکارو انجام بدن وهعی براشون تکرار میشه...یا مثلا کسی که ترس ونگرانی بیخود داشته مثلا بچش از مدرسه نیومدتو دنیا ه روحش هعی میرفته دم مدرسه رو میپاییده 

اصلا خواهرشوهرم الان هم وضعیت خوبی نداره چندتا سکه داشت همش گم میشدن رفت سرکتاب گفته بود جن ها ازت ب ...

اره بنده خدا خوب انرژی منفی دورشو پر کرده کم کم احتمالش هست از حالت عادی خارج بشه کاش یکیو میشناختم که واقعا عالم درستکار و کار بلدی باشه حیف اعتماد سخته به اینایی که جدیدا ادعا میکنن! 

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا یهو لرزید کل بدنم😂گرخیدم

من خندم گرفت ولی😂

نترس اصن جن وای نمی ایسته یکی ازش عکس بگیره😂اصن فک نکنم تو دوربین بیوفته حتی🤣

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

بابا جن و اینا بیخودی اند یا حداقل مال قبلا که حضرت سلیمان در بندشون کرد

نمیگم نیست ولی کلا کاری به ادمیزاد ندارن

اینام خرافاتن یه مشت پیرمرد پیرزن میگن

اونم بر اثر تنهایی و بی برقی و تاریکیو این چیزا به ذهنشون میومده

ذهن خیلی توانایی داره و میتونه هرچیزیو جلو چشم ادم مجسم کنه

وگرنه جن کجا بود تو این دوره زمونه

بله هست ولی کاری به انسان ندااااارند

تازه ادم وقتی تنها باشه دچار وهم و خیال میشه

راجع به فرشته ها صحبت کنیین... کی تا به حالا دیدتشون

فرشته هارو من تو خواب دیدم یه بار

و اینکه یه چیزی یادم اومد دبیر ادبیات مون یه بار میگفت حضرت محمد اولا که توسط حضرت جبرئیل مبعوث شده بودن از خداوند میخوان که جبرئیل رو با ظاهر اصلی خودش ببینن نه با ظاهر یک انسان و خداوند میگند که نه تو توانش رو نداری ولی ایشون اصرار میکنن و خلاصه نقل است که وقتی پیامبر دیدن جبرئیل رو از شدت هیبت ایشون که میگن هر یک از بال هاشون از این افق تا اون افق بوده ینی ته بال مشخص نبوده ها بیهوش میشن و دیگه به هیمن دلیل کلا فرشته ها با ظاهر انسان یا خلاصه یه ظاهر دیگه میومدن پیش پیامبرها.

من خیلی سمت دعا نویس جن و..رفتم بعضی وقتا تازه دعا گرفته بودم می دیدم حیوونا می افتن ی روز خاص دنبال ...

قدیم ها بعضی از ایت الله ها واقعا به کارشون خبره بودن و واقعا به سطح قابل توجهی از عرفان هم رسیده بودن ودعاهای بد یا طلسم نمی نوشتن همه دعاها در راستای خیر ما بود ولی الان...اره موافقم به هیچکی نمیشه اعتماد کرد جز خدا

دستشویی شمال قورباغه و عنکبوت😂😂😂

عنکبوت هم تو همون مایه های مارمولک واسم ولی قورباغه حداقل یکم گوگولی هست آدم نترسه ازش ولی مارمولک و عنکبوت نههه😬🤣😂