2777
2789
عنوان

آهنگ بازی😍😄

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 781 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه😂💔 حالا انگار من خودم خیلیییی رعایت میکنم😎 ولی پاشو یلحظس تنبلی نکن😂

😂😂😂 من فقط دو ماهه اوله کرونا جوگیر بودم از بیرون چیزی نمیخوردم 😶

پاشدم  🚶‍♀️🚶‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من که تا حیاطم نمیرفتم😐😂 پااااشوووو عافرییییین 😂😂

😂😂 خدایی خیلی جوگیر بودیم مامانمم نمیذاشت هیچ جا برم 🥺 یه روز زن داییم زنگ زد بیا بریم بیرون. مامانم خونه نبود یواشکی باهاش در رفتم😶😶😂😂🖐🏻

خیسسس کردم 😎😎😎😎😎😎

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@eshqbpayanm       @نیکی0       @لازانیا_رو_عشق_است & ...

سلام عزيزه دلم صب توام بخير

چطورى بهترى؟؟؟؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ای خووودااا😂 ازون دمنوشه که شیما گف درست کن بخور اون خیلی خوبه منم نزدیکم هردفعه یچیم میشه😐😂 ...

شيما نه

دكتر شيما😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

وایییی ساناس الان این تاپیکتو دیدم جر خوردم سس خل🤣🤣🤣🤣😆😆😆😂😂😂

وایییی ساناس الان این تاپیکتو دیدم جر خوردم سس خل 🤣🤣🤣🤣😆😆😆😂😂😂

داری تاپیکا منو میخونی😂😂😂😂😂

قلبمو اهدا کردم

یه هفته قبل از روز اهدای عضو ناخوداگاه رفتم ثبت نام کردم

بعد فک میکردم مث بقیه سایتا گیر میده

دیدم هع بخشکی شانس سریع قبول کرد😐😂😂😂

باور کن تا یه هفته از خونه بیرون نرفتم از ترس اینکه مرگ مغزی نشم😆😂

شیما میدونه

نازنیم میدونس😕حیف نیستش😑💔