2777
2789
عنوان

موی فر

66 بازدید | 6 پست

۲ ۳ شب پیش یه تاپیک زدم چیزایی که راجب مراقبت از موی فر و نگهداریش و ... میدونستم رو گفتم

. یه نفر خصوصی پیام داد گفت منم موهام فره و وقتی محصولات بهش میزنم و ... خیلی خوشگل‌میشه و تا ۲ ۳ روز خوشگل میمونه تا برم حموم

فقط یه چیزی خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده اونم اینه که اکه قرار باشه این همه محصول حموم و بعد حموم و روغن و فلان بزنیم به مو خوب معلومه موها خیلی خوشگل میشن شاید حتی روی صافم اینارو بزنی مثلا کرم مو حالت دهنده رو ، شاید مثل موی فر نشه ولی خب حالت میگیره
هی میگم پس موهای خودم اونقدم فر نیست و خوب نیست که نیاز به محصول داره
و اررش موهام رو بعضی وقتا به محصولاتی مثل ژل و کرم و ... میدونم ☹

این حرفش راستش ذهن منم درگید کرد و با خودم گفتم یعنی موی فر فقط با این همه محصول و رسیدگی خوشگل میشه؟ 

وزن 

موی منم فر هس، آرزو دارم کاش صاف بود

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ب موهای حالت دار چی بزنیم خوشگل بشن ب منم بگو🙂

موس مو خیلی خوبه ولی الکل داره واسه استفادع روزانه اصلا خوب نیست فقط واسه مهمونیا 

تو خونه و بیرون ژل بزن و اسکرانچ کن 

ژل بدون الکل و سیلیکون هم بگیر 

وزن