2777
2789
عنوان

موی فر

66 بازدید | 6 پست

۲ ۳ شب پیش یه تاپیک زدم چیزایی که راجب مراقبت از موی فر و نگهداریش و ... میدونستم رو گفتم

. یه نفر خصوصی پیام داد گفت منم موهام فره و وقتی محصولات بهش میزنم و ... خیلی خوشگل‌میشه و تا ۲ ۳ روز خوشگل میمونه تا برم حموم

فقط یه چیزی خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده اونم اینه که اکه قرار باشه این همه محصول حموم و بعد حموم و روغن و فلان بزنیم به مو خوب معلومه موها خیلی خوشگل میشن شاید حتی روی صافم اینارو بزنی مثلا کرم مو حالت دهنده رو ، شاید مثل موی فر نشه ولی خب حالت میگیره
هی میگم پس موهای خودم اونقدم فر نیست و خوب نیست که نیاز به محصول داره
و اررش موهام رو بعضی وقتا به محصولاتی مثل ژل و کرم و ... میدونم ☹

این حرفش راستش ذهن منم درگید کرد و با خودم گفتم یعنی موی فر فقط با این همه محصول و رسیدگی خوشگل میشه؟ 

وزن 

موی منم فر هس، آرزو دارم کاش صاف بود

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ب موهای حالت دار چی بزنیم خوشگل بشن ب منم بگو🙂

موس مو خیلی خوبه ولی الکل داره واسه استفادع روزانه اصلا خوب نیست فقط واسه مهمونیا 

تو خونه و بیرون ژل بزن و اسکرانچ کن 

ژل بدون الکل و سیلیکون هم بگیر 

وزن