2777
2789
عنوان

رماتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 25 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوستان میشه علائم روماتیسم رو بگید  چه علائمی داشتید به دکتر مراجعه کردید دخترم ۱۵ سالشه هر ر ...

رماتیسم بیماری های مختلفی داره مثلا مادرم نوع لوپوس من شوگرن ،باید آزمایش بدن چندین بار تا عدد آنا رو ببینن توی هر آزمایش چند میزنه و بعد متخصص داخلی تشخیص میده که رماتیسمه و باید برید پیش متخصص روماتولوژ، مال من پاهام ورم میکرد ، مفاصل انگشتام درد میکرد ،صبحها که پا میشدم کل بدنم کوفته و گرفته بود 

شاید باورت نشه ولی منم همین دو هفته ی پیش رفتم مرکز رماتیسم دقیقا پیش دکتر وجدانیان که تشخیص دادن اص ...

خب خداروشکر که رماتیسم ندارید ، واقعا دکتر وجدانیان پزشک عالی هستن

دوستان میشه علائم روماتیسم رو بگید چه علائمی داشتید به دکتر مراجعه کردیددخترم ۱۵ سالشه هر روز میگه پ ...

سلام مفصل ها بدن درد می‌کنه مخصوصا صبح ها پاها لنگش ایجاد می‌کنه دختر من نمی دونه مداد دستش بگیره