2777
2789
عنوان

رماتیسم

2740 بازدید | 25 پست

خانما توروخدا کمکم کنید بیست سالمه تازگیا فهمیدم رماتیسم دارم اصلا خیلی حالم بده میترسم نکنه پیشرفت کنه مرضیم واسه ایندم مشکلی پیش بیاد رفتم دکتر طب سنتی هم ولی نمیدونم چیکار کنم کاملا خوب بشم توروخدا کمکم کنید بعضی وقتا زانو هام درد میگیره که اصلا نمیتونم بلند بشم فقط دعا میکنم بمیرم😭

سلام‌ برا حاجت روا شدنم دعا میکنید و یه صلوات ؟ 

دعا کنید از خانواده همسرم به زودی دور بشیم بریم یه جای دور زندگی کنیم و منو همسرم همیشه خوشبخت باشیم و دعا کنید یه دوقلوی نازصالح مهربون و سالم نصیبمون بشه شاید باورتون نشه ولی هرکی رو دعا کردم گرفته حتی حامله شدن دوستم که حامله نمیشد پس هر کی دعام کرد لایک کنه دعاش میکنم ❤😔

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین شوهرمنم ۷هشت سالیه که درگیرشه. باسنش و زانوهاش دردمیکردن. یه سری خیلی دردداشت و بعد من هرشب دارچین زنجبیل غلیظ دم میکردم در حدی که تند میشدن با خرما میخورد خیییلی بهتر شد. الانم در هفته ۵شبش رو دیگه حتما میخوردم. یعتی دیگه اون دردای سابق رو که نمیتونست راه بره رو نداره خداروشکر خیلی بهتر شد. هم دارچین هم زنجبیل خودشونو میگیرم بعد خودم آسیاب میکنم. زنجبیل اگه پودر کردی بیشتر از ۲ماه نمونه که میگن خاصیت نداره. کم کم آسیاب کن.

به موضوع مهم دیگه اینکه تو شهر خودمون دکتر رفته بود ولی بعد از۴پنج سال از شروع روماتیسمش رفت تهران پیش یه دکتری که اون بهش گفت ۲سال اول شروع روماتیسم دوران طلاییشه که میشه درمانش کرد اگه از دو سال بگذره دیکه نمیشه که متاسفانه برا شوهرم گذشته بود. 

شوهرم داروی اصلیش ایندومتاسینه هرشب یه ۷۵میخوره. دکتر گفته بود اگه ۲سال اول اومده بودی پیش من با دوز بالاتر ایندومتاسین درمان میشد.

من بیست ساله روماتیسم دارم اوایل خیلی اذیت شدم تا مدتها دارو خوردم ولی آلان دارو نمی‌خورم ولی همیشه بدن درد دارم استخوانم  سرده تو فصل سرما مواظب خودت باش خودتو بپوشون

جهان هر کس به اندازه افکار اوست

خواهر منم رماتیسم داره 20 سال بیشتر که این بیماری رو داره تو فصل سرما و کلا زیر باد کولر نمیتونه بشینه تو سرما باید خودشو بپوشونه یه دکتر خوب بهت معرفی میکنم که اگر حضوری هم نتونی بری پیشش آنلاین بهت مشاوره میده لینک سایت برات میزارم ازش کمک بگیر.

دوست عزیز میشه اسم اون دکترو بگی ؟

من سه ساله متوجه شدم رماتیسم از نوع شوگرن دارم البته بعد از سقط متوجه شدم درد مفاقل هشکی چشم و دهان دارم ،از همون اول هم تحت درمانم ، بهترین جا برای معابنه و تحت نطر بودن نرکز رماتیسم ایران ،من پیش دکتر وجدانیان متخصص رماتیسم رفتم ، تنها دارویی که دادن قرص کلرکین که روزی یه دونه اس و تا اهر عمر باید بخورم ، البته برای چشمم پیش دکتر چشم رفتم و تست خشکی گرفت و قطره و پماد داد برای خشکی حلقم خود دکتر وجدانیان گفت فقط آدامس بدون قند بخورم ، به هر حال رماتیسم همیشه هست و ممکنه گاهی اوقات چند ماه خاموش بشه و فکر کنید حالتون خوب شده ،در صورتیکه اینطور نیست دوباره بعد شش ماه خاموشی درد شروع میشه ولی اگه قرص رو بخورید میتونید با این بیماری خوب کنار بیاین 

اینم بگم ، مراقب استرس ها باشید ، هر چی استرس بیشتر درد مفاصل بیشتر میشه ،پس حتما ورزشهای کششی انجام بدید اگرم یوگا برید که چه بهتر واقعا برای بیماری رماتیسم معجزه میکنه ،من خودم توی خونه هرازگاهی انجام میدم ،و خیلی خیلی بهترم 

من سه ساله متوجه شدم رماتیسم از نوع شوگرن دارم البته بعد از سقط متوجه شدم درد مفاقل هشکی چشم و دهان ...

شاید باورت نشه ولی منم همین دو هفته ی پیش رفتم مرکز رماتیسم دقیقا پیش دکتر وجدانیان که تشخیص دادن اصلا رماتیسم نیست الان که پستتو دیدم خیلی تعجب کردم البته من برای پسرم رفته بودم امیدوارم خدا خودش به همه سلامتی بده 

ببین شوهرمنم ۷هشت سالیه که درگیرشه. باسنش و زانوهاش دردمیکردن. یه سری خیلی دردداشت و بعد من هرشب دار ...

از کجا بفهمیم رماتیسم داریم آزمایش باید بدیم

من از آب متنفرم زانوی راستمم خیلی درد میکنه