2821
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 44 پست
عزیزمممممم خداروووووشکر 😍😍😍 توروخدا برای منم دعا کن مثبت بشه .. عصر بخرم بزنم یا بمونه صبح بهتره؟

انشاالله بحق فاطمه ی زهرا همین ماه نتیجه بگیری . میگن ادرار صبح بهتره . صبر کن تا فردا صبح . درکل استرس نداشته باشه خود ب خود میشه

انشاالله بحق فاطمه ی زهرا همین ماه نتیجه بگیری . میگن ادرار صبح بهتره . صبر کن تا فردا صبح . درکل اس ...

ان شاءالله با دعای شما ممنونم از دعای قشنگت خیلی دعا کنید برام .... 

احساس میکنم می‌خوام پریود شم 😥😥😥 ولی خب حالا چهار روز مونده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاءالله با دعای شما ممنونم از دعای قشنگت خیلی دعا کنید برام ....  احساس میکنم می‌خوام پریود ...

علائم حاملگی خیلی شبیه به پریوده . امید داشته باش ‌انشاالله که مثبته ♥️

من شش روز ب موعدم مونده .علائم دارم . امروز بی بی چک زدم مثبت بود . توام ی امتحان بکن

عععع راست میگییی ؟؟؟

مبارکت باشه بسلامتی ایشااالا🥰🥰🥰🥰🥰

فردا صبح بزنم مطمین باشه

بعد ببخشید ببخشید روز۱۴اقدام داشتی؟؟

عععع راست میگییی ؟؟؟ مبارکت باشه بسلامتی ایشااالا🥰🥰🥰🥰🥰 فردا صبح بزنم مطمین باشه بعد ببخشید ب ...

برا من که نشون داد .میگن بدن هرکسی فرق داره . توکل بخدا بزن اگه نتیجه نداد پریود نشدی چندروز بعدش دوباره بزن . دقیق روزای اقدامم یادم نیس چون یکی دوروز شوهرم بود باز میرفت تا یه هفته بعد

بعد عزیزم من الان دردسینه و گاهی تیرکشیدن کمر و دل رو دارم ...علایم شما‌چیه؟

منم سینه هام حساس شدن .نوک سینه هام دس میزنم درد میکنه .کمردرد زیاد .گاهی وقتا زیر دلم تیر میکشه و تکرر ادرار

منم سینه هام حساس شدن .نوک سینه هام دس میزنم درد میکنه .کمردرد زیاد .گاهی وقتا زیر دلم تیر میکشه و ت ...

من همین الان لک فهوه ای دیدم😥تکرر ادرار دارم ولی چون الان درگیره کرونام مایعاتم زیاد میخورم بخاطر اینه🤭 استرس گرفتم😮

ووویییی ینی اگه الان لک لانه گزینی باشه فردا تست مثبت میشه؟؟؟

من چندروز بعد اقدام بی بی زدم بعد یساعت هاله انداخت . الانم یه هفته به پریودم مونده بود زدم که درجا دوخط شد . عکسش تو تاپیکم هس . کلا عجول بودم خخخ

شمام بزن به امیدخدا که نتیجه میگیری . اگه نبود بزا چندروز ک از پریودت گذشت دوباره امتحان کن