2821
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 44 پست
عزیزمممممم خداروووووشکر 😍😍😍 توروخدا برای منم دعا کن مثبت بشه .. عصر بخرم بزنم یا بمونه صبح بهتره؟

انشاالله بحق فاطمه ی زهرا همین ماه نتیجه بگیری . میگن ادرار صبح بهتره . صبر کن تا فردا صبح . درکل استرس نداشته باشه خود ب خود میشه

انشاالله بحق فاطمه ی زهرا همین ماه نتیجه بگیری . میگن ادرار صبح بهتره . صبر کن تا فردا صبح . درکل اس ...

ان شاءالله با دعای شما ممنونم از دعای قشنگت خیلی دعا کنید برام .... 

احساس میکنم می‌خوام پریود شم 😥😥😥 ولی خب حالا چهار روز مونده 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ان شاءالله با دعای شما ممنونم از دعای قشنگت خیلی دعا کنید برام ....  احساس میکنم می‌خوام پریود ...

علائم حاملگی خیلی شبیه به پریوده . امید داشته باش ‌انشاالله که مثبته ♥️

من شش روز ب موعدم مونده .علائم دارم . امروز بی بی چک زدم مثبت بود . توام ی امتحان بکن

عععع راست میگییی ؟؟؟

مبارکت باشه بسلامتی ایشااالا🥰🥰🥰🥰🥰

فردا صبح بزنم مطمین باشه

بعد ببخشید ببخشید روز۱۴اقدام داشتی؟؟

عععع راست میگییی ؟؟؟ مبارکت باشه بسلامتی ایشااالا🥰🥰🥰🥰🥰 فردا صبح بزنم مطمین باشه بعد ببخشید ب ...

برا من که نشون داد .میگن بدن هرکسی فرق داره . توکل بخدا بزن اگه نتیجه نداد پریود نشدی چندروز بعدش دوباره بزن . دقیق روزای اقدامم یادم نیس چون یکی دوروز شوهرم بود باز میرفت تا یه هفته بعد

بعد عزیزم من الان دردسینه و گاهی تیرکشیدن کمر و دل رو دارم ...علایم شما‌چیه؟

منم سینه هام حساس شدن .نوک سینه هام دس میزنم درد میکنه .کمردرد زیاد .گاهی وقتا زیر دلم تیر میکشه و تکرر ادرار

منم سینه هام حساس شدن .نوک سینه هام دس میزنم درد میکنه .کمردرد زیاد .گاهی وقتا زیر دلم تیر میکشه و ت ...

من همین الان لک فهوه ای دیدم😥تکرر ادرار دارم ولی چون الان درگیره کرونام مایعاتم زیاد میخورم بخاطر اینه🤭 استرس گرفتم😮

ووویییی ینی اگه الان لک لانه گزینی باشه فردا تست مثبت میشه؟؟؟

من چندروز بعد اقدام بی بی زدم بعد یساعت هاله انداخت . الانم یه هفته به پریودم مونده بود زدم که درجا دوخط شد . عکسش تو تاپیکم هس . کلا عجول بودم خخخ

شمام بزن به امیدخدا که نتیجه میگیری . اگه نبود بزا چندروز ک از پریودت گذشت دوباره امتحان کن

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز