2821
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 44 پست
موعدت کیه؟  من 9 ام موعدم بود. پریود نشدم. بی بی چکمم منفی بود.  پنج شش روزه اصلا ترشح ن ...

امروز برو ازمایش بده بی بی چک بعضی  وقتا نشون نمیده

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز برو ازمایش بده بی بی چک بعضی  وقتا نشون نمیده

انشالله میرم. 

یک روز بعد موعدم صبح بی بی چک زدم منفی بود، تا چهار پنج دقیقه هم صبر کردم هیچ هاله ای نیفتاد. رفتم خوابیدم. ظهر که رفتم دسشویی دیدم دوتا خط افتاده. البته خط تی یه هاله ی خیلی کمرنگ بود. 

خط تبخیر بوده یا ممکنه مثبت باشه؟ 

فکر کنم احتمالش هست باشی ...وویی منم درد سینه دارم دیشبم ی لک کووچیک دیدم ولی پنج روز تا موعدم مونده ...

من شش روز ب موعدم مونده .علائم دارم . امروز بی بی چک زدم مثبت بود . توام ی امتحان بکن

بله گلم. سالمم.  سونوی رحم و تخمدان و پاپ اسمیر هم دادم. مشکلی نداشتم.

خداروووشکر ... عزیزم صبر داشته باش ... چاره ای جز صبر نداریم منم پنج ماهه هی میگم این ماه این ماه .... 

من شش روز ب موعدم مونده .علائم دارم . امروز بی بی چک زدم مثبت بود . توام ی امتحان بکن

عزیزمممممم خداروووووشکر 😍😍😍 توروخدا برای منم دعا کن مثبت بشه .. عصر بخرم بزنم یا بمونه صبح بهتره؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز