2777
2789
عنوان

کنکور1401

891 بازدید | 33 پست

سلام بچها من نه کلاس کنکور میرم ن کتاب تست دارم ینی وضع مالیمون طوری نیس ک بتونم بخرم و اینا رشتمم انسانیه   اگه بدون کلاس یا کتاب تست بخونم بنظرتون میتونم؟ و اینکه مثلا اقتصاد رو تو یک روز تموم کنم بعضیا میگن روزی 10ساعت خوندیم ینی اون 10ساعتو فقط مثلا اقتصاد خوندن  

#بی حوصله#خسته     ت تاپیک عکسا تگم کنید میسی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا باید همه درسارو تو برنامت جا بدی یا نصفشو

فقط اقتصاد ک نمیشه 

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟

جزوهای توی اینترنت استفاده کن تستم دارن بخون دیگه کتاباتو بجووووو

خداحافظ تا کنکور 1402😊 مطمئنم بعد پزشک شدنم دوباره میام این قول رو هم دارم توی امضام میدم 💪 پس قرار نیست زیر اش بزنم من به هدفام میرسم در هر دم بهش نزدیک تر میشوم از همین لحظه یعنی ساعته ۱۳:40روز ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ میرم ولی اگه شیطون رفت توجلدم و زودتر اومدم هم بهم بگین زود برو درساتو بخونم😁بعضی اوقات شیطونی میکنم🤪 
نه بابا باید همه درسارو تو برنامت جا بدی یا نصفشو فقط اقتصاد ک نمیشه 

اها ینی منطورشون از اون 10ساعت اینه ک  مثلا   تو یک روز هم اقتصاد میخونن هم فلسفه و اینا

#بی حوصله#خسته     ت تاپیک عکسا تگم کنید میسی😉

من نميدونم بدون کتاب و کلاس ميشه يا نه ولي خودم هميشه کل روز يه درس رو نميخونم مثلا دو يا سه تا رو ميخونم بنظرم اينجوري يادگيري بهتر ميشه

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

اها ینی منطورشون از اون 10ساعت اینه ک  مثلا   تو یک روز هم اقتصاد میخونن هم فلسفه و اینا

اره

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟

من رشته ام رياضي بوده اما چند دور كتاباتو بخون طوري كه خوب حفظ باشي و سرعت عملت بره بالا به توانايت اعتماد كن و هرچي در توان داري بزار بخون ايشاالله قبولي به فكر نداشتن پول و كتاب و ... نباش كنكور هم عين امتحان هاي ديگه اَي كه دادي فقط جواب جلو چشمت و بايد كتاب رو خوب بلد باشي

من رشته ام رياضي بوده اما چند دور كتاباتو بخون طوري كه خوب حفظ باشي و سرعت عملت بره بالا به توانايت ...

به روش خودت درس بخون طوري كه يادگيريت خوبه به بقيه كار نداشت باش

منم میخوام شذوع کنم ولی خیلی سسته بود ارادم الان رو خودم کار کردم بیشتر میخونم🤩

خداحافظ تا کنکور 1402😊 مطمئنم بعد پزشک شدنم دوباره میام این قول رو هم دارم توی امضام میدم 💪 پس قرار نیست زیر اش بزنم من به هدفام میرسم در هر دم بهش نزدیک تر میشوم از همین لحظه یعنی ساعته ۱۳:40روز ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ میرم ولی اگه شیطون رفت توجلدم و زودتر اومدم هم بهم بگین زود برو درساتو بخونم😁بعضی اوقات شیطونی میکنم🤪 

الانم میرم بخونم