سلام بچها من نه کلاس کنکور میرم ن کتاب تست دارم ینی وضع مالیمون طوری نیس ک بتونم بخرم و اینا رشتمم انسانیه اگه بدون کلاس یا کتاب تست بخونم بنظرتون میتونم؟ و اینکه مثلا اقتصاد رو تو یک روز تموم کنم بعضیا میگن روزی 10ساعت خوندیم ینی اون 10ساعتو فقط مثلا اقتصاد خوندن
مرسی عزیز دلم من که شوهرم اصلا حمایت نمیکنه میترسم اینهمه بخونم اخرش بگه نرو از طرفی هم بدم میاد بچم ...
چشم عسلم حتما دعات مکنم ولی مطمعننننن باش شک نکن قبول شی رشته ای کتوش پول باشه خودشمبا کله دوستداره بری
من کمیدونم پزشکی قبول نمیشم
دلم فیزیوتراپی مخاد کلا رشته ای کتوش پول باشه
نمدونم شایدم تا دوسال دیگه شل شدم
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
نه شوهرم مشکل مالی نداره اصلا به پول توجه نمیکنه کاش نصف این پول داشت ولی حمایتگر بود🥲
خودت خیلی علاقه داری؟
بنظرت میتونی چ رشته ای علاقه داری
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
سعی کن پکیج های آموزشی خوبی بگیری. البته کتاب هم میخوای بگیری به این دقت کن که توی هر درس وضعیتت چجوریه
مثلا ممکنه توی یه درسی خیلی ضعیف باشی ولی یه کتابی بگیری که همه دارن ازش تعریف میکنن ولی سطحش خیلی بالاس و بهت کمکی هم نمیکنه. من خودم از این سایت برای درس خوندن استفاده کردم. https://samansalamian.ir/