2777
2789
عنوان

کنکور1401

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 33 پست
اها  اخه چطوری😩

مثلا برا خودت برنامه ريزي کن در طول روز سه تا درس رو بخون بين هر کدوم هم استراحت کن 

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت سخت میشه ولی ممکنه.

سوالات کنکورهای سالای قبل رو دانلود کن بزن.

و برنامت هم نباید تک کتابی باشه، اینطور اشتباهه. در حد توانت و متعادل، یعنی مثلا ۱ ساعت اقتصاد، ۱ ساعت ادبیات و... . اینکه یه کتاب رو تموم کنی بری بعدی اصلا درست نیست چون یادت میره.

مرور هم داشته باش مرتب. و برای اینکه بفهمی چی بخونی چقد بخونی، پیشنهاد میکنم بودجه بندی آزمون های کانون قلمچی رو دانلود کن و طبق اون پیش برو. اونا میخونن آزمون میدن، تو بر طبق اون برای خودت بخون.

در ضمن قلمچی یه سری رو هم بورسیه میکنه اگه معدلت بالا باشه و بعدم تراز آزمون هات رو بالا نگه داری. یه سوالی بکن.

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..

اینو یکی از دوستان به من گفتن خیلی کمک کرد بهم

عزیزم تست خیلی مهمه باید کار کنی،،کتاب های دست دوم بخر

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤
من رشتم تجربی ولی میتونم یکسری کانالها بهت معرفی کنم که کتاب و ویدئو رایگان میزارن

میشه به من معرفی کنید

من رشتم ریاضی بودخ دوستدارم  کنکور تجربی بدم   الانم باردارم

وقتای ببکاریم‌بخرده مبخوام بخونم  کتابم ندارم

بنظرت از چی شروع کنم؟

چون شاید دو سال دبگ کنکور بدم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

بچتو چیکار میکنی وقتی دنیا اومد کسی هست نگه داره واست؟

میدونی چی مگم   واسه تحربی خیلی باید وقت گذاشت

من میگم الان تا دوسال دیگه یخرده بخونم  چون نظام قدیمم هستم‌در حد اشنایی با مطالب

بعد بزرگتر شد اساسی وقت بزارم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

منم مث توام

توهم بارداری و نظام قدیم

😂😂

والا من علاقه ب درس نداشتم  باردارشدم  اینظور شدم حتما بچم درس خونه۱😂

من رشتم تجربی ولی میتونم یکسری کانالها بهت معرفی کنم که کتاب و ویدئو رایگان میزارن

خواهری ممتظرم معرفی کنی

دعا میکنم برات خیر بببنی

توهم بارداری و نظام قدیم 😂😂 والا من علاقه ب درس نداشتم  باردارشدم  اینظور شدم حتما ...

من باردار نیستم ماه دیگه میخوام برم ای وی اف باردار شم نظام قدیم هستم😄من از اول درس دوس داشتم،شوهرت حمایت میکنه درس خوندنو؟

من باردار نیستم ماه دیگه میخوام برم ای وی اف باردار شم نظام قدیم هستم😄من از اول درس دوس داشتم،شوهرت ...

اره دوستداره بخونم  

ولی کلاس کنکور اینا نمدونم   چون هزینه ها بالاس

و خونه نداریم مستاجریم

الهی عزییییزززم   آیت الکرسی میخونم  الهی که زودتری باردار بشی  💜

اره دوستداره بخونم   ولی کلاس کنکور اینا نمدونم   چون هزینه ها بالاس و خونه نداریم مستاج ...

مرسی عزیز دلم من که شوهرم اصلا حمایت نمیکنه میترسم اینهمه بخونم اخرش بگه نرو از طرفی هم بدم میاد بچم یه مادر دیپلمه داشته باشه دعا کن شوهرم اخلاقش خوب بشه