2777
2789
عنوان

🌸PMS🌸

259 بازدید | 9 پست

🟡PMS یا سندروم پیش قاعدگی شامل مجموعه ای از مسائل روحی و جسمی در خانوم هاست که از یک هفته قبل از پریود شروع میشه و با شروع پریود از بین می ره .‌

مسائل روحی از جمله : اضطراب ، پرخاشگری ، غم و اندوه مسائل جسمی از جمله : دل درد ، کمر درد ، درد سینه ، پادرد . 

🟣مصرف سیگار ، مشروبات الکلی ، کافئین و کم خوابی علائم رو تشدید میکنه و خواب مناسب ، مصرف میوه و سبزی ، پیاده روری و ورزش های سبک ، معاشرت با دوستان و مراقبت های خانواده علائم رو تا حد قابل قبولی کاهش میده .

🟢کسایی که اختلال اضطرابی یا افسردگی دارند در این دوره بیشتر اذیت میشن و توصیه میشه که با تجویز روان پزشک از دور خفیف داروهای ضد افسردگی چند روز قبل از پریودی استفاده کنن .

🖇 اگه درمورد مدیریت PMS تجربه ای دارید خوشحال میشم به اشتراک بذارید 😊

استفاده از کیسه آبگرم خیلی خوبه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله من به شدت قبل از دوران قاعدگی به شدت تندخو میشم..حدود ۴ ماهه دارو استفاده میکنم

یه دوره کپسول pms pauseخریدم عالی بود.بلاقاصله بعدش ویتاگنوس گرفتم و درکل حدود ۴ ماهه دارم استفاده میکنم موثر بوده

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

عاقبت درد دل کردن با پسرها

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
😂😂😂

😅😅

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
کار خیلی خوبی کردین 👏👏

اینو جهت اطلاع دوستانی که نمیدونن میگم یه سری داروها هست مثل اونایی که من استفاده میکنم شامل گیاه ۵ انگشته و روغن گل مغربی مخصوص همین سندرمه

مصرف ویتامین ب۶ و منیزیم هم خیلی کمک میکنه.

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝