2777
2789
عنوان

🌸PMS🌸

261 بازدید | 9 پست

🟡PMS یا سندروم پیش قاعدگی شامل مجموعه ای از مسائل روحی و جسمی در خانوم هاست که از یک هفته قبل از پریود شروع میشه و با شروع پریود از بین می ره .‌

مسائل روحی از جمله : اضطراب ، پرخاشگری ، غم و اندوه مسائل جسمی از جمله : دل درد ، کمر درد ، درد سینه ، پادرد . 

🟣مصرف سیگار ، مشروبات الکلی ، کافئین و کم خوابی علائم رو تشدید میکنه و خواب مناسب ، مصرف میوه و سبزی ، پیاده روری و ورزش های سبک ، معاشرت با دوستان و مراقبت های خانواده علائم رو تا حد قابل قبولی کاهش میده .

🟢کسایی که اختلال اضطرابی یا افسردگی دارند در این دوره بیشتر اذیت میشن و توصیه میشه که با تجویز روان پزشک از دور خفیف داروهای ضد افسردگی چند روز قبل از پریودی استفاده کنن .

🖇 اگه درمورد مدیریت PMS تجربه ای دارید خوشحال میشم به اشتراک بذارید 😊

استفاده از کیسه آبگرم خیلی خوبه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من به شدت قبل از دوران قاعدگی به شدت تندخو میشم..حدود ۴ ماهه دارو استفاده میکنم

یه دوره کپسول pms pauseخریدم عالی بود.بلاقاصله بعدش ویتاگنوس گرفتم و درکل حدود ۴ ماهه دارم استفاده میکنم موثر بوده

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

عاقبت درد دل کردن با پسرها

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
😂😂😂

😅😅

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
کار خیلی خوبی کردین 👏👏

اینو جهت اطلاع دوستانی که نمیدونن میگم یه سری داروها هست مثل اونایی که من استفاده میکنم شامل گیاه ۵ انگشته و روغن گل مغربی مخصوص همین سندرمه

مصرف ویتامین ب۶ و منیزیم هم خیلی کمک میکنه.

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝