2777
2789
عنوان

دختر مجرد خونه بخره 🤔🤔🤔

500 بازدید | 17 پست

دوستم مجرده پول داره درحد دومیلیارد دوس داره خونه بخره توشهر غریب وشهرشونم دوس نداره کلا ازخونوادش وشهر زندگیش بدش میاد چجوری میتونه خونه بخره جای دیگه چون همیشه بهم میگه ازشهرشون وخونوادش،متنفره منم گفتم ازدواج کنه گفت فقط بخاطر ازینجا رفتن ازدواج میکنه وهمینکه ازدواج کرد جدا میشه چون پدرش نمیزاره خونه مستقل بخره وجدا زندگی کنه میترسم گند بزنه به زندگیش 😐

خدایا داده ونداده ات راشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو درس بخونه با زوررر هم که شده بره شهر دیگه

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

اگه دومیلیارد داره خونه بخره 

ازدواج نکنه😑

بگو فک کردی جدا شدن راحته؟؟؟ حق طلاق در سرزمینم با مرده مگر اینکه دلایلی که سرچ کنی میاره رو داشته باشه با مدرک ثابت کنه

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

خب بخره بده اجاره مجردی برای دختر تنها خطرناکه اونم توشهر غریب

اینهمه پولو از کجا اورده حالا؟

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
خوب بخره علی هم عالیه هیچ مشکلی نداره چه مجرد باشه چه متاهل 

اخه عزیزم شهر کوچیکن پدربرادرش متعصبن نمیزارن جای دیگه بره اینم ونمیزارن بخره اینم بلد نیس نمیدونه چیکار کنه میترسه اگرم بره بیان دنبالش وپلیس وابروریزی ومکافات 

اگه دومیلیارد داره خونه بخره  ازدواج نکنه😑 بگو فک کردی جدا شدن راحته؟؟؟ حق طلاق در سرزمینم ب ...

از خانواده میخاد جدابشه

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
چرا خوب نباشه خونه خریدن خیلیم خوبه.  ولی دو میلیارد از کجا آورده؟ ارث بهش رسید؟

زمین داشتن جای خوب بوده اینم فروخته فقط میترسه اگه بره پلیس وایناپدربرادر کله خرابش بزارن ابروریزی شه وبزور برش گردونن اونارو دیدم خیلی دیوونن