2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برم قهر؟

نه اتفاقا قهر که بد تره اونم خوشحال میشه که دیگه قعرید و ازش پول نمی‌خواید 

داد و بیداد کنید قشقرق به پا کنید 

مثلا داد بزنید نمیشه که اینجوری زندگی کرد این همه مردا پس کیان که زنشون تا لب تر میکنن پول میدن بهشون 

پس اگه اینجوریه منم ماهی سه وعده به تو غذا میدم 

هر چیزی یه حسابی داره خوب 

و از این جور چیزا 😅

البته خیلی خشن و جدی بگیدا 

مامان من یه چند ماه یه بار باید بابامو بشوره بزاره کنار تا پول بده و اثر هم می‌کنه 

بهتر حوصله داری . محل نمیدادی . راحت می خوابیدی

خوابیدم ولی فهمیدم زندگیمون بدرد نخوره مردی ک ناز کنه .چ فایده .یبارم رفتیم شارژر بخریم مرده بهم متلک گفت نگرفتم اومدیم بیرون مبگ فهمیدی چی گفت گفتم نه گفت منظورش فلان بود شوخی عدد۸۵گفتم برو بزنش شارژر بزن توسرش گفت ولش🙂 گفت ولش بیخیال😑

نه اتفاقا قهر که بد تره اونم خوشحال میشه که دیگه قعرید و ازش پول نمی‌خواید  داد و بیداد کنید ق ...

اگه خانوادش بفهمن زشت نیست بنظرت؟اتفاقا اینا از ترس ابروشون نمیزارن قهر کنه عروس

بشرطی ک شوهره دست بزن نداشته باشه این روش خوبیه

آره البته 

ولی هر چی زن مظلوم تر باشه مرد حقو میده به خودش 

یه ذره یه جاهایی باید سفت وایساد مرد حساب کار دستش بیاد فک نکنه زن گرفته فقط برای کلفتی و هیچ پولی نده 

شما آروم آروم عصبی شو دیدی وضع وخیم شد خیلی ادامه نده 😅

ولی هر روز انقد مثل بدپیله ها برو رو مخش تا برای این که از سر واز کنه مجبوری بده 😅

چه وضعی! چرا طلاق نمیگرفتی؟

چجوری حکم زندان مهریه رو ک برداشتن .ن اعتیادداره ن کتک .گفته برو طلاق بگیر من فرار میکنم نمیتونی منو پیداکنی گفتم میام دنبالت گفت میگم بندرعباسم ولی واقعا میدم تهران .همین الانم ادرسشو ندارم