2777
2789
با شوهری ک خودش وسط رابطه قهر میکنه چ باید کرد

والا تجربه ای از رابطه ندارم سینگلم هنوز 😂 من اگه طرف موقع رابطه تشک رو ترک کنه به داور میگم جریمه سنگینی براش بذاره  . دلیل ترکش چیه شوهر شما ؟

یعنی چی؟!!!!

وسط اون کار اگ کوچکترین چیزی ب تریش قباش برمیخوره قهر میکنه تا چندروز .باورت میشه س ساله ازدواج کردیم فقط ۲_۳روز اول ک شهرم بودیم عادی بود رفتیم شهرش رابطمون قطع شد بعدا  دوسال زیری سقف مث خواهربرادر .الانم ک یکساله رفته .انگار رابطه اهرم فشار اون بود ن من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمه،بدبختی داریم بعدش

یه کار دیگه هم که مامانم میکرد این بود که چیزایی که خریده بود رو میومد پرت میکرد وسط خونه و داد و بیداد را مینداخت بابام هم مجبور بود بده 😅

شما هم شلوغش کن فکر نکنه پول ندادن به این سادگیاس 

قهر نیستم میگه سالی یه تومن میده،من میخام برم قهر تادرست شه،بنظرتون برم بچه ها؟درست میسه؟توروخدااا ب ...

والا باید چندتا بزرگ تر جمع کنی ارش تعهد بگیری . ترجای منطقیتو بنویس و بگو ای خرجای منه از لباس و تفریح و هرچی. بگو باید برآورده کنی.

والا تجربه ای از رابطه ندارم سینگلم هنوز 😂 من اگه طرف موقع رابطه تشک رو ترک کنه به داور میگم جریمه ...

سیاست کردن .ک بگی ببخشید هرچی تو بگی .مهمون بودیم .ی حوله حمام انداخت گفتم عه فقط همین حوله بود چرا انداختیش زمین دیگ لج کرد چرا بهش گفتم چرا پشتشو بهم کرد تا صبح .صبحم دوید لباس پوشید رفت طبقه پایین .با کم محلی و قیافه گرفتن میخاد تنبیه کنه

والا باید چندتا بزرگ تر جمع کنی ارش تعهد بگیری . ترجای منطقیتو بنویس و بگو ای خرجای منه از لباس و تف ...

خرجای منطقی. خیلی بده یه زن بره بازاری جایی خونه دوستی کارتش خالی باشه . شوهر ساده دست زن رو خالی میذاره . همه زن ها ظرفیت یکسانی ندارن ممکنه یکی غیر شوهر سر راشون بیاد و خرج رو بر عهده بگیره

دعام کنید پول کتاب تستم جور بشه....میگن دعای شما نی نی سایتی ها میگیره.🙏🏻💛🥰🌹(انسانی م)

اگر هدفت فقط دعاس چرا نوع کتاب تستم میگی ؟ 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸
والا باید چندتا بزرگ تر جمع کنی ارش تعهد بگیری . ترجای منطقیتو بنویس و بگو ای خرجای منه از لباس و تف ...

این کار رو بکنم؟بدنیست؟بخدا خاضره طلاق بگیریم ولی پول نده،مرد خسبس بدترین عذابه

این کار رو بکنم؟بدنیست؟بخدا خاضره طلاق بگیریم ولی پول نده،مرد خسبس بدترین عذابه

خب بگیره ! همون بهتر خسیس بودنشو حاضری تحمل کنی ولی شوهر داشته باشی؟

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸
وا  برید دکتر احتمالا سرده

سرد نیست .بی تربیت مغرور از خودمتشکره .رفتیم خونه داداشم افطاری ب همه کم محلی میکنه زل میزنه تلویزیون .داداشم بهش برخورد .ارشدم داره خیرسرش بیسوادم ک نیست .والا طرف سیکل داره بهتر رفتار میکنه تا شوهرمن