وسط اون کار اگ کوچکترین چیزی ب تریش قباش برمیخوره قهر میکنه تا چندروز .باورت میشه س ساله ازدواج کردیم فقط ۲_۳روز اول ک شهرم بودیم عادی بود رفتیم شهرش رابطمون قطع شد بعدا دوسال زیری سقف مث خواهربرادر .الانم ک یکساله رفته .انگار رابطه اهرم فشار اون بود ن من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا تجربه ای از رابطه ندارم سینگلم هنوز 😂 من اگه طرف موقع رابطه تشک رو ترک کنه به داور میگم جریمه ...
سیاست کردن .ک بگی ببخشید هرچی تو بگی .مهمون بودیم .ی حوله حمام انداخت گفتم عه فقط همین حوله بود چرا انداختیش زمین دیگ لج کرد چرا بهش گفتم چرا پشتشو بهم کرد تا صبح .صبحم دوید لباس پوشید رفت طبقه پایین .با کم محلی و قیافه گرفتن میخاد تنبیه کنه
والا باید چندتا بزرگ تر جمع کنی ارش تعهد بگیری . ترجای منطقیتو بنویس و بگو ای خرجای منه از لباس و تف ...
خرجای منطقی. خیلی بده یه زن بره بازاری جایی خونه دوستی کارتش خالی باشه . شوهر ساده دست زن رو خالی میذاره . همه زن ها ظرفیت یکسانی ندارن ممکنه یکی غیر شوهر سر راشون بیاد و خرج رو بر عهده بگیره