2777
2789
عنوان

كلاهبردارى اينستاگرام

101 بازدید | 18 پست

دوستان سلام

چندماه پيش شخصى كلاهبردارى كرد از من چندميليون ، از اونجايى كه تا آشنا نداشته باشى برات كارى انجام نميدن ميخواستم ببينم كسى آشنا داره تو پليس فَتا ؟

آشنايى كه بتونه برام كارى انجام بده 

من فقط بفكر خودم نيستم شايد هزاران نفر از ايشون ضربه خوردن و صداى هيچكس به جايى نرسيده و ايشون همچنان دارن كلاهبردارى ميكنن و مدام پيجشون رو تغيير ميدن و بلاك ميكنن،

اگر آشنا و دوستى نزديك داريد من بهشون مدارك رو ارجاع بدم و شمارشون و گفتگوشون و هرانچه كه نيازه .

دوستان كمك بزرگى ميكنيد اگر ميشناسيد بگيد 

چون با روند طبيعى پيگيرى نميكنن و اين بى وجدان داره همچنان به كارش ادامه ميده 

من دنبال پولم نيستم دنبال اينم كه درسى به اين شخص بدم 

خواهش ميكنم اگر شناختى داريد تو اقوام يا دوستان كه بتونه كمك كنه ممنون ميشم يه دنيا🌻

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"

اتفاقا از ماهم ۷میلیون کلاهبرداری کردن از اینستا خدا لعنتش کنه

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشنا نیاز نیس خودت برو پلیس فتا کارتو راه میندازن

راه نميندازن عزيزم 

فقط سر ميدوونن 

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
اسمشو بگو بقیه بشناسنش

محصولات ديزنى ميفروخت 

من ميخواست كارى رو شروع كنم ازشون كلى خريد كردم اما كلاهبردار بودن

خرید کردی ازش؟

بله خيلى 

قيمتش مناسب بود 

محصولات ديزنى داشت

همینکه پیچش بدی بقیه  بهم بگن کمک بزرگیه

من رو بلاك كرده و مدام تغيير پيج ميده

البته برادرم ميتونست ببينش 

ميتونم بپرسم ازش

اتفاقا از ماهم ۷میلیون کلاهبرداری کردن از اینستا خدا لعنتش کنه

اى واى 

منم نزديك ٤ ميليون

اى واى  منم نزديك ٤ ميليون

خدا لعنتشون کنه فقط همیییین

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
تغییر بده فالورهاش چی ؟  فقط اسمو تغییر میده

الان ميپرسم ازش كه بزارم اينجا 

خدا لعنتش كنه