2777
2789
عنوان

سوال در مورد بچه در خواستگاری...😐

400 بازدید | 10 پست

خواستگاره جلسه دو میگفت که چند تا بچه میخوای؟کی بچه میخای به نظرتون زود نیس یعنی؟برای حلسه دوم این سوالا؟بعد ازون ور میگفت تعداد جلسه اشنایی زیاد باشه. خب اگه میخوای طولانی باشه چرا از جلسه دو این سوالارو میکنی؟

بچه دوس داره خب طفلکی😂😂

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همه ی سوالات باید پرسیده بشع شاید نثلا شما گفتی اصلا بچه نمیخام اگه اون بخواد مسلما دیگه نمیاد فق ...

کسی بچه نخواد خودش جلسه اول میگه مگه میشه کسی بچه نخواد بعد نگه به طرف😐😐😐

حتما براش تو اولویته که ازت  پرسیده مثلا من دیدم زوج هایی که کلا علاقه ای به بچه ندارن یا ۱۰ سال بعد میخوان ی سری زوج هم دوست دارن  یک سال بعد بچه دار شن باید اتفاقا همون اول راجبش حرف زد من خودم ترجیحم اینه که با کسی ازدواج کنم که بچه دوست داشته باشه اگه کلا مخالف بچه باشه ممکنه نخوام باهاش ازدواج کنم 🤷🏻‍♀️

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
😳😳چراا؟؟این حق هر ادمیه  که بچه بخواد. خب اگه نمیخواستین باید میگفتین .☹

خوشبختانه شوهرم اول میخاس اما الان اونم میگ باشه بچه بیخودیه

لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت