2777
2789
عنوان

قرص خواب اور توروخدا کمک کنید

2141 بازدید | 25 پست

دوستااان کسی میدونه قرص تمازپام چقدر طول میکشه عمل کنه استفاده ۲ تاش همزمان چ تاثیری داره لطفا کسی حتی چیز کوچیکیم راجبش میدونه بگه

به نظرم برو گوگل سرچ کن بهتر نیست

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوم نخورده باشه و بهش عادت نداشته باشه فک کنم دو سه روزی گیج وخواب باشه اگه بچه باشه و معده خالی خورده باشه که لطفا ببرید بیمارستان

الکی بخند:)                                                            ولی الکی گریه نکن:/                                                خب؟
اوم نخورده باشه و بهش عادت نداشته باشه فک کنم دو سه روزی گیج وخواب باشه اگه بچه باشه و معده خالی خور ...

اااا ۲تاشم باید برد ؟؟؟؟؟بیمارستان دختره ۲۳ سالشه

توی خونواده ی همون بنزودیازپین هاست فکر کنم مثل دیازپام و لورازپام و… خواب اور  آرامش بخش چ ...

من نخوردم یکیو شنیدم دوستش خورده نمیدونیم الان کجاست نمیتونیم بهشم زنگ بزنیم خواستم ببینم چقدر طول میکشه اثر بزاره

اااا ۲تاشم باید برد ؟؟؟؟؟بیمارستان دختره ۲۳ سالشه

اوم من سر صب ناشتا تو مدرسه خوردم کلا بیهوش شدم با اینکه کلا قرص زیاد میخورم تازه تا چند روز چون ناشتا خورده بودم چیزی یادم نمیموند ولی اگه الان خورده یکمی ابلیمو بهش بده فوقش یکم بالا میاره ولی گیج نیست دگ یام شنیدم کره بخوره خوبه یه قاشق کره بده نشد ابلیمو بده :/

الکی بخند:)                                                            ولی الکی گریه نکن:/                                                خب؟