marmaryia مدیر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 219 عنوان سرطان ریه | مشاهده متن کامل بحث + 10619 بازدید | 76 پست سلامدوستان خدایی نکرده کسی در اطرافیانتون بوده که سرطان ریه داشته؟؟ از چه روش درمانی استفاده کرده؟؟ خوب شده؟؟ 1400/05/11 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraaaaa111 عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 820 یکی رو میشناختم درگیر این بیماری شده بود اما الان خدا رو شکر حالش خوبهخیلی در جریان بیماری و پروسه درمانش نبودم اما میدونم میرفت یه مرکز درمان سرطان خوب تو تهران یه اسم نگین آزادی از شهرستانم میومدنا اما خب چاره ای نداشتخدا رو شکر که نتیجه داد شما هم اگه میخوای برای درمان اقدام کنی حتما تحقیق کن بری یه جای خوب
مامان_آینده_هستم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11432 دکتر نمونه بردارش گفت چون نمونه برداری از ریه است الانم اوضاع کرونا خییییلییی ناجوره، یکم بگذره اوضا ... سلام عزیزم خوبی؟مادرتون خوبه؟عزیزم سی تی اسکن مادر شما جوابش بصورت CDبود یا گزارش؟ندول که مشخص شد داخل CDمشخص شد یا تو گزارش؟چون مادر من سی تی اسکن داده جوابشس بصورت سی دی بود گفتن خوبه الان میترسم گزارشش که بیاد مشکل جدید بزنه براش
marmaryia مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 219 سلام عزیزم خوبی؟مادرتون خوبه؟ عزیزم سی تی اسکن مادر شما جوابش بصورت CDبود یا گزارش؟ ندول که مشخص ش ... سلام. گزارش سی تی اسکن روی کاغذ بود بهمون دادن.ندول هم در تصویر سی تی اسکن مشخصه و هم در گزارشی که بهمون دادن نوشتن که ندول داره
مامان_آینده_هستم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11432 سلام. گزارش سی تی اسکن روی کاغذ بود بهمون دادن. ندول هم در تصویر سی تی اسکن مشخصه و هم در گزارشی که ... عزیز مادر شما برای کرونا سی تیی اسکن دادن که مشخص شد ندوله؟
مامان_آینده_هستم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11432 الهی به حق امام حسین زود خوب بشن مادر من خییلیی سختی کشیده تو زندگیش دعا کنید اصن سرطان نباشه ی س ... ببین این سی تی مادر منه اگر ندول داشت مشخص بود؟
marmaryia مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 219 ببین این سی تی مادر منه اگر ندول داشت مشخص بود؟ خب خدارو شکر ریه اشون سالمهنگران نباش
مامان_آینده_هستم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11432 خب خدارو شکر ریه اشون سالمه نگران نباش منظورم اینه مادر من کیس مشکوک به ندول بود اما تو گزارشش همش درمورد کرونا گفته که خوبه اگر ندول بود ذکر میشد؟ مادر شماهم کیس کرونا بودن که سی تی اسکن دادن؟یعنی تو گزارشش مثل مادر من بود فقط اضافه کرده بود که ندول دیده شد؟
marmaryia مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 219 منظورم اینه مادر من کیس مشکوک به ندول بود اما تو گزارشش همش درمورد کرونا گفته که خوبه ... اگر مادرتون ندول داشتن در گزارش میگفتما هم برای کرونا سی تی اسکن دادیم که مشخص شد مامان ندول دارن.اصن از روی چی به شما گفتن که مادرتون مشکوک به ندوله؟
مامان_آینده_هستم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11432 اگر مادرتون ندول داشتن در گزارش میگفت ما هم برای کرونا سی تی اسکن دادیم که مشخص شد مامان ندول دارن. ... یه عکس ساده ریه دادن ....دکتر گفت انگار چیزای ندول مانندی دیده میشه سی تی اسکن بدن جواب سی تی اسکن که اومد حرفی ازبودن ونبودن ندول نزده فقط گفته ریه ها تمیز میباشد بیشتر درمورد کرونا گفته میدونی که بیشتر این روزا به کرونا توجه دارن
مامان_آینده_هستم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11432 اگر مادرتون ندول داشتن در گزارش میگفت ما هم برای کرونا سی تی اسکن دادیم که مشخص شد مامان ندول دارن. ... شما گزارش مادرتون رو ندارید من ببینم ؟یا خودتون گزارش منو که فرستادم نگاه کنید ببینید مال مادر شما هم ایقد خلاصه وکوتاه تفسیر کردن؟اخه همش حس میکنم فقط توجه کرده به کرونا و به بودن ونبودن ندول توجه نکرده
مامان_آینده_هستم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11432 اگر مادرتون ندول داشتن در گزارش میگفت ما هم برای کرونا سی تی اسکن دادیم که مشخص شد مامان ندول دارن. ... عزیز مادر شما قلیان میکشن؟
marmaryia مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 219 شما گزارش مادرتون رو ندارید من ببینم ؟ یا خودتون گزارش منو که فرستادم نگاه کنید ببینید مال مادر شما ... عزیزم گزارش مامان دم دستم نیستگزارش مامان شما رو هم خوندمهمه چی نرمال و اوکی هستو اینکه اگر چیزی بود حتما مینوشتناصلاااا نگران نباش و خدا رو شکر کنبرای مادر منم دعا کن
marmaryia مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 219 عزیز مادر شما قلیان میکشن؟ نه اصصصنحتی تو خونواده سیگاری یا قلیونی نداریم.تنها مورد شوهر عمه اممه که سیگار میکشهکه خب اونم مگه چند بار تو ساد خونه ما هست یا ما میریم خونه اشون.
مامان_آینده_هستم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11432 عزیزم گزارش مامان دم دستم نیست گزارش مامان شما رو هم خوندم همه چی نرمال و اوکی هست و اینکه اگر چی ... قوربونت اسم مادرت چیه ؟بگو تا هرروز براش دعا کنم ایشالا خوش خبر باشی ...حتما خبرم کن
مامان_آینده_هستم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11432 نه اصصصن حتی تو خونواده سیگاری یا قلیونی نداریم. تنها مورد شوهر عمه اممه که سیگار میکشه که خب اون ... پس نگران نباش ...ندول هررررکس سی تی ریه بده داره جای نگرانی نیست منتهی تا جواب بیاد آدم اب میشه بحق ۵تن که خدا دلتو شاد کنه درکت میکنم