2777
2789
قوربونت اسم مادرت چیه ؟بگو تا هرروز براش دعا کنم  ایشالا خوش خبر باشی ...حتما خبرم کن

نرگس

مرررسی خوشگلم.

اصن نگران نباش. هیچی نبوده. اگر حتی خییییلییی کوچیک هم ندول داشت مادرتون، سی تی اسکن نشون میداد.

پس خیالت راحت باشه

پس نگران نباش ...ندول هررررکس سی تی ریه بده داره  جای نگرانی نیست  منتهی تا جواب بیاد آد ...

مامان من که ندول داره

۱۵ میلی متر هم هست

منتها باید نمونه برداری شه تا ببینیم سرطانی هست یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرگس مرررسی خوشگلم. اصن نگران نباش. هیچی نبوده. اگر حتی خییییلییی کوچیک هم ندول داشت مادرتون، سی ت ...

گزارش مادر خودتون هم خوندید مثل مادر من کوتاه ومختصر درمورد کرونا گفته بود فقط یه موضوع ندول اضافه داشت؟

یا کلا طولانی و خیلی دقیق بود؟

مامان من که ندول داره ۱۵ میلی متر هم هست منتها باید نمونه برداری شه تا ببینیم سرطانی هست یا نه

میدونم گلم کل تاپیکت رو خوندم 

میگم یعنی تا جواب نمونه برداری بیاد آب میشی از فکر 

اما مطمن باش به امید خدا که هیچی نیست 

زیر ۳سانت اصلا اسمش توده نیست 

من زیاد تحقیق کردم 

خیلی کم پیش میاد که زیر ۲سانت سرطانی باشه 

اونم اااااگر یکدرصد باشه پیش سرطانیه نه سرطان 

که فقط ندول رو بیرون میارن 

به حق امام حسین که مال مادر شما کاااملا خوش خیمه 

من براش خیلی دعا میکنم 

چون مادرا خیلی مقدس هستن 

منم مثل شما سر هر بیماری مادرم خودمو خیلی عذاب دادم 

گزارش مادر خودتون هم خوندید مثل مادر من کوتاه ومختصر درمورد کرونا گفته بود فقط یه موضوع ندول اضافه د ...

طولانی و دقیق تر بود

شما کجا انجام دادین؟

میخوای خیالت راحت بشه ی جای خوب دوباره سی تی اسکن بدین ولیییی سی تی اسکن هم اشعه ایکسه و سرطان زا است. زیادش خوب نیست

میدونم گلم کل تاپیکت رو خوندم  میگم یعنی تا جواب نمونه برداری بیاد آب میشی از فکر  اما م ...

ارره عزیزم

قررربونت برم

مادرها عشششششقن

مامان هم امروز آنژیو قلب کرده براش فنر گذاشتن.

حالا نمیدونم اصن میتونه به این زودیا نمونه برداری از ریه اش انجام بشه یا نه

طولانی و دقیق تر بود شما کجا انجام دادین؟ میخوای خیالت راحت بشه ی جای خوب دوباره سی تی اسکن بدین و ...

من تو یه بیمارستان شهرستان 

که اکثر بیمارا به علت کرونا میان سی تی اسکن میدن 

مال مادر شما بیشتر درمورد ندول گقته یا اینکه کرونا نداره هم ذکر شده؟

درمورد بقیه اجزا ریه هم ذکر شده؟

حالا نمیدونم مشکلی نداشته که ذکر نشده یا توجه نکرده ؟

البته اینم بگم عکس سی تی اسکن رو بدون گزارش بردم متخصص داخلی نشون دادم مشکلی نبود 

ارره عزیزم قررربونت برم مادرها عشششششقن مامان هم امروز آنژیو قلب کرده براش فنر گذاشتن. حالا نمید ...

قلبشم با سی تی اسکن ریه مشخص شد؟یا قبلا مشکل داشتن؟

اره میتونه فکر نمیکنم ربطی داشته باشه

طولانی و دقیق تر بود شما کجا انجام دادین؟ میخوای خیالت راحت بشه ی جای خوب دوباره سی تی اسکن بدین و ...

سی تی اسکن ها همه جا یکی هستن 

مال مادر من بدون تزریق بود 

منتهی پزشکی که تفسیر میکنه فرق دارن 

که من دلم خوشه علاوه بر این تفسیر گزارش عکسشو جدا بردم متخصص داخلی وریه نشون دادم 

عزیزم ما تو آشناها ی دختر جوون داشتیم سرطان ریه داشت.گفت ی مدت سرفه میکردم حالت تهوع داشتم رفته دکتر و فهمیده بود الان از این جریان ۱۱ سال میگذره و حتی ی دارو هم استفاده نمیکنه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من تو یه بیمارستان شهرستان  که اکثر بیمارا به علت کرونا میان سی تی اسکن میدن  مال مادر ش ...

مال مامان راجع به کرونا گفته که به مقدار جزئی ریه اش درگیر شده.

جز به جز توضیح داده که مثلا ضخامت دیواره ریه نرماله و...

ی جمله هم نوشته که یک ندول گرد به قطر ۱۵ میلیمتر داره.

در مورد مادرتون هم اگر ندول وجود داشت دکتر داخلی تشخیص میداد از روی عکس. یا تو گزارش مینوشت.

اگر عکس سی تی اسکن مامان رو دارین، به صورت واضح عکس بگیر برام بفرست. من دکتر نیستم😂. ولی از روی تحقیقاتی که برای مامان کردم ی چیزایی یاد گرفتم. ببینم میتونم بگم ندول داره یا نه. که خیالت راحت بشه

من پدرم کنسر ریه داشت از زمان‌تشخیص ۶ ماه بعدش از دستش دادیم متاسفانه انشالله بلا دور باشه ازتون

عزیزم چه علامت هایی داشتن که تشخیص سرطان دادن؟

خدا بیامرزتشون

روحشون شاد