2777
2789
سلام عزیزم  تازه سرطانشون رو متوجه شدن؟

مامانم ی ندول اندازه ۱۵ میلی متر در ریه اشون دارند. توی شهریور نوبت دادن که نمونه برداری بشه. منتها من دل تو دلم نیست. میخوام بدترین حالتشو ببینم. زبونم لال اگه سرطان باشه چی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که هیچی نیست

توکل کن بخدا

اگر مذهبی هستی چله حق شناس رو بردار

بعدش اینکه اگر خدایی نکرده زبونم لال مشکلی بود حتما پیش یه دکتر شیمی درمانی خوب برو چون نمیشه دکتر شیمی درمانی رو عوض کرد

اگر تهران هست دکتر غلامرضا توگه دکتر خوبیه

چطور فهمیدین علایمش چی بود

ما کرونا گرفتیم سی ای اسکن دادیم. مشخص شد مامان توده داره تو ریه اش.

میگن سرطان ریه تا به مرحله حاد نرسه علامت نشون نمیده.

پس نمیشه گفت چون مامان علامت نداشته سرطان نیست

از طرفی انقققدر علامت هاش مسخره است که نمیشه دقیق گفت. مثلا کمر درد میتونه علامت سرطان ریه باشه. منتها مامان پوکی استخوان داره ممکنه از پوکی استخوان باشه. مامان ۵۹ سالشه. تو خانوم های ایرانی به این سن و سال کمر درد و پادرد شایع هست.

انشالله که هیچی نیست توکل کن بخدا اگر مذهبی هستی چله حق شناس رو بردار بعدش اینکه اگر خدایی نکرده ...

مرررسی عزیزم

شما خدایی نکرده بیمار سرطان ریه در اطرافیانتون داشتین؟

مرررسی عزیزم شما خدایی نکرده بیمار سرطان ریه در اطرافیانتون داشتین؟

نه نداشتیم

مامانم سرطان سینه داشت که جراحی کرد و شیمی درمانی

بعد متاستاز کرد به مغز و استخوان و کبد

حالا مغز و استخوانش خوب شدن فقط مونده کبدش

تورو خدا دعا زود خوب بشه

نه نداشتیم مامانم سرطان سینه داشت که جراحی کرد و شیمی درمانی بعد متاستاز کرد به مغز و استخوان و کب ...

الهی الهی زود زوووود زوووود خوب بشن.

ببخشید میشه بپرسم

شما از کجا فهمیدین به استخوانش زده؟

مثلا چه علامت هایی مادرتون نشون داد؟

و اینکه چه تستی گرفتین که مطمئن شدین؟ ام آر آی یا سی تی اسکن یا سونوگرافی؟؟؟

سلام عزبزم 

اگه مشکوک به بدخیمی هستن پس چرا اینقدر دیر میخان نمونه برداری کنن ؟اگه خدای نکرده کنسر باشه اگه یه روز هم زودتر درمان رو شروع کنن موثره

یک ماه واقعا زمان هدر دادنه

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
نه نداشتیم مامانم سرطان سینه داشت که جراحی کرد و شیمی درمانی بعد متاستاز کرد به مغز و استخوان و کب ...

بعدش قبل جراحی و شیمی درمانی متاستاز کرد یا بعدش؟؟

اگه بعدش کرده خب پس چه کاری بوده که جراحی و شیمی درمانی بشه؟؟ مگه نه اینکه با جراحی و شیمی درمانی باید خوب بشن

الهی الهی زود زوووود زوووود خوب بشن. ببخشید میشه بپرسم شما از کجا فهمیدین به استخوانش زده؟ مثلا چ ...

سلامت باشید

راستش خیلی استخونش ران پاش درد میکرد هرچیم به دکترش میگفت اون توجه نمیکرد

تهش با اصرار مامانم یه عکس هسته ای نوشت رفت انجام داد فهمیدیم که بعدش پرتو درمانی کرد

برای کبدش سونوگرافی انجام دادیم

برای مغزش هم ام ار ای با و بدون تزریق

سلام عزبزم  اگه مشکوک به بدخیمی هستن پس چرا اینقدر دیر میخان نمونه برداری کنن ؟اگه خدای نکرده ...

بیمارستان ها الان شلوغن دیر نوبت میدن

ما هم وسعمون نمیرسه ببریم مطب

دعا کن برای مامان

بیمارستان ها الان شلوغن دیر نوبت میدن ما هم وسعمون نمیرسه ببریم مطب دعا کن برای مامان

عزیزم تورو خدا اگه حتی شده قرض کنید

صحبت جون ادمیزاده

دعا می‌کنم 

ولی شماهم همت کنید 

خدای نکرده بعد افسوس میخوریداااااا

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
سلامت باشید راستش خیلی استخونش ران پاش درد میکرد هرچیم به دکترش میگفت اون توجه نمیکرد تهش با اصرار ...

مامان الان ۶ ماهی هست کمر درد داره. منتها کمر درد رو زمانی داره که فعالیت میکنه. مثلا مدت طولانی وایمیسته ظرف میشوره و... . وقتی میاد دراز میکشه خوب میشه. نمیدونم اینو بذارم پای سرطان یا پوکی استخوان.

مادر شما تزمایش خون هم انجام دادن؟

ازمایش خون مامان همه چیزش نرماله فقط گلبول قرمزش ی کم از حد نرمال کمتره باید ۴.۲ به بالا باشه مال مامان ۴.۱ هست