2777
2789
بعدش قبل جراحی و شیمی درمانی متاستاز کرد یا بعدش؟؟ اگه بعدش کرده خب پس چه کاری بوده که جراحی و شیمی ...

سرطانش بدخیم بود 

اول قرار بود سه جلسه شیمی درمانی بشه بعدش عمل کنه که دکترش بخاطر کرونا ترسید گفت بزار ده جلسه شیمی درمانیت تموم بشه بعد جراحی میکنم به همین خاطر پخش شد اما بعد از یکماه بعد از جراحی متاستاز خودش رو نشون داد 

ما برای سینش چند تا دکتر هم رفتیم همه گفتن جراحی کنیم کلش رو برداریم 

ولی این اخری گفت نه کامل برش نمیداریم ولی تهش هم کامل برش داشت ☹ همه اینا فقط بخاطر ترس دکترش از کرونا بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان الان ۶ ماهی هست کمر درد داره. منتها کمر درد رو زمانی داره که فعالیت میکنه. مثلا مدت طولانی وای ...

اره ازمایش خون هرجلسه قبل شیمی درمانیش انجام میداد

راستش نمیدونم باید شرایطش رو بسنجید 

چون مامان من مشکل استخون خاصی نداشت به همین خاطر متوجه شدیم

ولی فکر نکنم مادر شما متاستاز کرده باشه 

ولی خب چکاپ بد نیست

اها اسم اون عکس هسته ای هم تراکم استخوان بود

سرطانش بدخیم بود  اول قرار بود سه جلسه شیمی درمانی بشه بعدش عمل کنه که دکترش بخاطر کرونا ترسید ...

الهی به حق امام حسین زود خوب بشن

مادر من خییلیی سختی کشیده تو زندگیش

دعا کنید اصن سرطان نباشه

ی سوال دیگ میپرسم قول میدم اخریش باشه؟؟

از مادر شما نمونه برداری کردن؟؟؟ نمونه برداری باعث پخش سرطان توی بدن نمیشه؟

اره ازمایش خون هرجلسه قبل شیمی درمانیش انجام میداد راستش نمیدونم باید شرایطش رو بسنجید  چون م ...

عه. سنجش تراکم استخوان ما اردیبهشت انجام دادیم. از اونجا فهمیدیم پوکی استخوان داره. ولی چیزی نگفتن از سرطان اینا. اگه بود میگفتن دیگ نه؟

الهی به حق امام حسین زود خوب بشن مادر من خییلیی سختی کشیده تو زندگیش دعا کنید اصن سرطان نباشه ی س ...

سلامت باشید انشالله

مامان منم خیلی زن اروم و ساکتیه و کلا بدی به کسی نکرده

انشالله که مادر شما هم سرطان نداره

بله از سینه و کبدش نمونه برداری کردن و برای مغزش چون نمیشد نمونه برداری کرد mrs انجام داد که اون مشخص کرد خوش خیمه یا بدخیم

فکر نکنم اون باعث پخش سرطان بشه 

تورو خدا هرسوالی داری بپرس  اگر من تجربه الانم رو داشتم هیچ وقت اشتباهای قبل رو انجام نمیدادم

مررررسیییی مههههرربون

فعلا که باید صبر کنیم تا مامان نمونه برداری بشه

الهی همهههههه مامانا سلامت باشن همیشه

تموم دلخوشی ی دختر مادرشه

مررررسیییی مههههرربون فعلا که باید صبر کنیم تا مامان نمونه برداری بشه الهی همهههههه مامانا سلامت ب ...

سلامت باشی عزیزم

ولی تورو خدا هرجوری شده پولش رو جور کنید زودتر انجام بدید که خدایی نکرده اگر مشکلی هست بیشتر نشه

سلامت باشی عزیزم ولی تورو خدا هرجوری شده پولش رو جور کنید زودتر انجام بدید که خدایی نکرده اگر مشکلی ...

دکتر نمونه بردارش گفت چون نمونه برداری از ریه است الانم اوضاع کرونا خییییلییی ناجوره، یکم بگذره اوضاع اروم بشه و انجام بدید بهتره