2821
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 56 پست
عزیزم می‌دونم سختت هست ولی اونجا خونه برادرت هم هست و ایشون دیگه جدا از برادرت نیست  میگذره خو ...

خودم اصلا گیر کار کردنش نیستم از سرکار میام خودم کارای خونه رو میکنم انتظاری ام ندارم ولی همین ک حریم خصوصی ندارم تو خونه خودمون راحت نیستم رفته رو مخم 

امشب شوهرم اینجا شام دعوت بود منتهی ساعت کارش یکم دیر تموم میشه اینو همه خانواده میدونن 

انقد هی گفت گشنمه ضعف کردم دیگ گفتم شما شام بخورین من با شوهرم تنها شام میخورم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهرش بهم میگفت از وقتی ازداوج کردن خیلی رفتارش بد شده و مدام قیافه میگیره ولی من گفتم نه رو عروس م ...

من برادر ندارم ولی خودم عروس یه خانواده هستم به قول شما

هنوز بعد از حدود 8 سال بدون اجازه توی هیچ اتاقی به جز اتاق خودمون که واسه همسرم بوده نمیرم

در یخچال بدون اجازه باز نمیکنم

وقتل مادرشوهر و خواهرشوهر پچ پچ میکنن واقعا سعی میکنم دور بشن، برم یه جای دیگه یاتوی حیاط

چون حس میکنم خیلی زور داره یکی بیاد همه جا هم حضور داشته باشه همیشه بخوای مراقب رفتار و گفتارت باشی( هرچی باشه عروسمو ممکنه با حرفای عادی مادر خواهری بینشون به من بر بخوره😁) 

خودم اصلا گیر کار کردنش نیستم از سرکار میام خودم کارای خونه رو میکنم انتظاری ام ندارم ولی همین ک حری ...

عزيزم بايد كار هم بكنه وقتي تو خونه با شما زندگي ميكنه كار كردن هم وظيفشه 

بهتره به برادرت بگين اگر خيلي دوست دارن پيش هم باشن يكهفته برادرت با خانومش برن خونه مادرخانومش يكهفته خونه مادر شما باشن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
شوهرم منو سه سال تو خونه باباش نگهداشت بیچاره ها چ عذابی کشیدن.البته من کار میکردم.ولی خب خونشون بود ...

کار کردن یا نکردنش خیلی مهم نیست واقعا 

حالا دو تیکه ظرفه چیزی نیست 

اگر باشه و حریم و حرمت حفظ کنه بازم مشکلی نیست ولی خب... 

من برادر ندارم ولی خودم عروس یه خانواده هستم به قول شما هنوز بعد از حدود 8 سال بدون اجازه توی هیچ ا ...

افرررین به این شعور و تربیت شما واقعااا

عروس آخری ما دیگه بوووقش رو دراورده بود ازبس خونه بابام بود من دوماه یه بار میرفتم اون غر میزد  میگفت بمن  حریم شخصی نداریم 😐 مهمون میومد این همممممیشه ی خدا اونجا بود 

نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد

خودم اصلا گیر کار کردنش نیستم از سرکار میام خودم کارای خونه رو میکنم انتظاری ام ندارم ولی همین ک حری ...

عزیزم میفهمم چقدر رفتار بدی داشته 

ایشون تنها شام میخورد همسر شما مهمون هست اونجا بهتر بود خانواده منتظرش میموندن 

والله من محل زندگیم از خانواده همسرم دور هست 

هر وقت میریم دو هفته می‌مونیم 

تو این چهارده سال من هنوز روم نشده بگم گرسنه شدم 

تو کیفم یک شکلات داشتم گذاشتم دهنم ولی هیچی نگفتم 

چقدر ایشون بی ملاحظه هست 

کاش این بچه کوچولو کم طاقت رو سر شب شام بدید بخوابونید رشدش مختل نشه !!!!!!!!!!!! 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792