2777
2789
عنوان

چرا من غش نمیکنم😅😅🙄🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 48 پست

منم هبچویت غشنکردم تا حالا انقد دوس دارم حداقل یبار الکیم شده بتونم غش کنم ! مادرشوهرم استاد این کاره چنان 6 صبح خودشو به غشو ضعف میزنه که الان همه ی پسراشهنوز خونه هاشون هستن و سرکار نرفتن و عروسا هم نمیتونن بهاکه کنن پس همه رو میکشونه خونه خودش بعد دیگه تا شب حالش خوب میشه ! یبار نشده مثلا عصری حالش بد شه همیشه 6 _ 7 صبح غش میکنه !

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به نظر من واقعا مرگه من خودم وقتی غش میکنم جیغ میکشم ناخوداگاه خیلییییی بلند وقتی در حال بهوش اومد ...

آخی... تونل که میگی چندبار تو خواب تجربه کردم مثل مرگه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
وای وای دور ازجونت چ فشاری بهت اومده بوده ها خطرناکه دورازجون مغزاسیب میبنه

آره فشار بدی بود سه روز هیچی نخورده بودم 

🌻Tʜɪɴᴋ ʙɪɢ, ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ, ᴀᴄᴛ ʙɪɢ, ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ..
😅هیجان داره

نمیدونم چند سالتونه من تقریبا 14_15ساله بودم همچین حسهایی رو دوست داشتم 😅😅

خیلی خندیدم الهی همیشه بخندی 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
منم هبچویت غشنکردم تا حالا انقد دوس دارم حداقل یبار الکیم شده بتونم غش کنم ! مادرشوهرم استاد این کار ...

🤣🤣🤣

آخه من الکی غش کنم پغی میزنم زیر خنده آبروم میره

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بابا غش کردن اینطوری نیس ک 😂 یه حالت بی حالیه من  بچه بودم صبحانه نخورده با خواهرم رفتم مغاره پیاده یه مسیر دو خیابون حدودا رفتیم هوا هم خیلییییی گرم بود چشمام سیاهی می رفت اخرش بی حال شدم افتادم 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
نمیدونم چند سالتونه من تقریبا 14_15ساله بودم همچین حسهایی رو دوست داشتم 😅😅 خیلی خندیدم الهی همیشه ...

💖💖

عین مرده ها میشم یه بار از بی حالی ۱۸ ساعت پشت سر هم خوابیدم 

همون منم 18 20ساعت یه پشت خوابیدم اما غش و تب نمیشه نمیدونم چرا... 

همون منم 18 20ساعت یه پشت خوابیدم اما غش و تب نمیشه نمیدونم چرا... 

ولی من تب میکنم خیلی فقط کافیه یکم آب سرد به بدنم بخوره 

🌻Tʜɪɴᴋ ʙɪɢ, ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ, ᴀᴄᴛ ʙɪɢ, ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ..