بعضی از زن ها ( و بعضا برخی مرد ها) میپرسن چرا موهای بدنتو نمیزنی باید ادم تمیز باشه دلم میخواد بهشون یاداوری کنم اگه خیلی میخوان تمیز باشن سرشون هم طاس کنن مژه و ابروشونم تیغ بزنن بعد باهم راجب دیدگاهشون از نظافت حرف میزنیم 😐😐😐😐
موی زیر بغل و به خصوص ناحیه بیکینی به خاطر اینکه محل کاملا مناسبی واسه رشد انواع و اقسام میکروب هاست باید اصطلاح بشه و دست و پا دیگه به من ربطی نداره هرکی خواست میزنه هرکی نخواست نمیزنه
گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)
مرسی معنی زائد رو گفتی ولی هردو مو هستن ( لطفا مقالات hair and body-shaming woman و is hair really hair? و hair and its privileges رو بخونید ) و بطور کلی اگر کثیف هستن که کلن نباید باشن اگر هم خوبن چرا فقط برای مردا خوبن؟
تو بگو چرا در اومده؟ دعوا داریا نزن اصلا پشماتو انقد بلند کن ببافشون
وقتی دهنتو باز میکنی بهش فکر کن تا بعدش زایه شدی به پرت نخوره (برای اینکه نوعی حفاظت در برابر اشعه افتاب یا در برخی مواقع واسه عرق کردنه یا در قسمت های تناسلی برای محافظت یا روان کننده )
موی زیر بغل و به خصوص ناحیه بیکینی به خاطر اینکه محل کاملا مناسبی واسه رشد انواع و اقسام میکروب هاست ...
علت رشد باکتری بیشتر مواقع بخاطر پوشندن و محدود کردن این ناحیه بصورت زیاد و نرسیدن هوا افتابه ( یعنی عدم استفاده از لباس زیر مناسب یا شلوار خیلی تنگ یا جنس های نامناسب ربطی به مو به خودی خود نداره مو یکی از عامل هاست که باعث میشه سریع تر رشد کنه قارچ اما این افراد راجب ناحیه تناسلی حرف نمیزدن بحثشون راجب پا و دست بود