2777
2789
عنوان

موی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 62 پست
علت رشد باکتری بیشتر مواقع بخاطر پوشندن و محدود کردن این ناحیه بصورت زیاد و نرسیدن هوا افتابه ( یعنی ...

دقیقا. چون تقریبا همیشه این نواحی پوشونده شده باید موها اصلاح بشه که رشد باکتری و قارچ کمتر بشه.

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی دهنتو باز میکنی بهش فکر کن تا بعدش زایه شدی به پرت نخوره (برای اینکه نوعی حفاظت در برابر ...

وقتی ادب نداری لازم نیست به بقیه ثابت کنی ....

هر چه قدر هم مفید باشه من دوست ندارم 

موی  زائدو نگه دارم 

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

من نوجوون که بودم موهام کمتر بود دکلره میزدم بور میشد خداروشکر الان لیزر کردم راحتم ...بیشتر جنبه ی زیبایی داره 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
دقیقا. چون تقریبا همیشه این نواحی پوشونده شده باید موها اصلاح بشه که رشد باکتری و قارچ کمتر بشه.

خب پس این چرخه طبیعی بدنه چرا نباید پوشش رو اطلاح کنیم؟ و دست به تیغ و این همه تغیرات هورمونی و دردناک بزنیم؟

خب پس این چرخه طبیعی بدنه چرا نباید پوشش رو اطلاح کنیم؟ و دست به تیغ و این همه تغیرات هورمونی و دردن ...

خب مثلا چه تغییری می تونیم بدیم؟

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)
والا یک جوری صحبت میکنی و طلب کاری بقیه غلط بکنم بخوان باهات مخالف باشن

بقیه چون اطلاعات کافی ندارن هروقت اطلاعات کافی داشتن و با علم و منطق صحبت کردن من از مکالمه لذت میبرم ولی وقتی مثلا یکی بگه بهت پوست پا قشنگ نیست باید کندش تا به گوشت برسه ولی پوست صورت قشنگه واکنشت چیه؟ این مو هم همینه

خب مثلا چه تغییری می تونیم بدیم؟

از الیاف نخی استفاده کنیم / لباس های زیر رو در مهرض نور خورشید قرار بدیم / شلوار هایی که در ناحیه ران ها زیادی تنگ هستن کمتر بپوشیم ( توضیه های مخصوص ایران البته😂

مو باعث رشد قارچ و باکتری نمیشه این یک اعتقاد و باور غلط هست اتفاقا از ورود میکروب جلوگیری می‌کنه مثل موی گوش و دماغ و پوست

وقتی ب جای تبادل نظر میخاین تحمیل کنین چرا تاپیک میزنین اخه

فعلن همه حمله کردید که چرا اینو میگی؟ چون دارم صرفا خوبی و بدی رو میگم و شما دوست ندارید مشکلی نیست اگر علاقتونه بمن ربطی نداره اما اینکه بعضی ها علاقشون رو علمی و سنت اسلام ووووو نشون میدن برام درداوره .......میدونی چقدر از دوستام دست و همه جای بدنشونو اولین بار بریدن با ژیلت فقط برای اینکه از مو خجالت میکشیدن؟ میدونی چقدر از دوستام رفتن لیزر کردن و غده های مو زیر پوستشون جمع شد یا خشکی پوستی گرفتن؟ میدونی چقدرشون درد کشیدن سر اپیلاسیون ها؟ و میدونی نکته جالبش کجاست؟ اینو برای دل خودشون خیلی کم میکردن ( مگر اینکه جزو تمیزی و وظیفه میدونستن) معمولا موقع مهمونی یا قرار اینکارو میکردن .......و حالا تو اینجا برای من میگی عقیدتو تحمیل نکن ! دردی که اینهمه ادم بخاطر عقاید غلط متحمل شدن چی؟